Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówiłam tak jak wy

MAM 20 LAT I SIĘ ROZWODZĘ..

Polecane posty

widzę, że ostatnio dużo tematów o młodych mamach (15-18lat głównie ) i twierdzą, że są zadowolone bo mają faceta, dochód, mieszkanie i że dziecko w niczym nie przeszkadza będą się uczyć i w ogóle żyć nie umierać.. też tak mówiłam ale minęło troche czasu, wziełam ślub, urodziłam dziecko, dziś ma 1,5 roku a ja się rozwodzę a rok temu pisałam na kafe tak jak wy !

Gość romantyk91....
i dobrze ci tak kurwo

tak to jest jak się myśli że miłość wrzuci do garnka a nawet nie zastanowi się nad tym jakie facet ma wady ;]

Gość Takich to wybieracie
a porządny wartościowy mężczyzna będzie całe życie sam.

Gość romantyk91....
podtrzepuję mojego skarłowaciałego, pomarszczonego pindla pod foty z Michałem Wiśniewskim rozbryzgując przy tym swoje nasienie na cztery strony świata i nucąc "wstań i powiedz nie jesteś sam" wyobrażając sobie iż oblewam szampanem nagie striptizerki które w akcie wdzięczności depilują mój kudłaty odbyt

ee o kasę nie chodzi więc to o garnku to zły trop, a facet wartościowy , kocha, wierny, bez nałogów, opiekuje się dzieckiem, pracuje tylko że do mnie dotarło że to nie "TO" i z mojej strony miłości nie ma

Gość bezzębna Mariola
czyli to ty nawaliłaś :(

Gość bezzębna Mariola
cóż:( szkoda:( ale masz rację , nie warto się męczyć znaczy nie powinniście sie oboje męczyć dalej razem. Tylko bądż mądrzejsza teraz:).

Gość wheidfhw
to jest tzw. życie w pigułce. teraz już tylko wdzięki emerytury podziwiać po trzydziestce i patrzeć jak wnuki rosną

i tylko dlatego że nie ma miłości chcesz się rozstać? szczerze to głupia jesteś. bo miłość to tylko uczucie a życie razem daje szczęście nie coś co wywołuje reakcje chemiczne organizmu