Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara rura79

JAKI PREZENT NA URODZINY DLA FACETA

Polecane posty

Gość Stara rura79

Moj ukochany gach ma za tydzien urodzinki,zaprasza mnie z tej okazji na kolacje do restauracji,problem w tym ze znamy sie od niecalego miesiaca i nie mam pojecia jaki kupic mu przezent..doradzcie plis

Opowiedz coś więcej o nim, wiek, czym się zajmuje, jakie ma hobby no i ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy.

Gość Stara rura79
ma 31 lat,jest wielkim fanem manchester united,ale ma wszystko prawie z logiem tej druzyny,za duzo raczej nie chce przeznaczyc kasy bo nie wypada glupio by mu bylo mi zreszta tez..

hm poddam kilka pomysłów ale to Ty musisz dobrze wiedzieć co będzie w jego guście: - może coś do mieszkania bo pewnie je ma, jest facetem więc kobieca ręka będzie przydatna przy jakiś dodatkach :) - krótko się znacie więc ubrania mogą być nietrafione, ale może jakas elegancka koszula, krawat, spinki do koszuli - coś bardziej osobistego np. zegarek, perfumy - płyta, książka, jakiś gadżet, może coś do samochodu - albo jakiś karnet, na siłownie, bilet na mecz, wiadomo, ze nie na MU :) ale może jakiś polskiej drużyny

Gość Stara rura79
Dzieki za podpowiedzi ale ciezka sprawa tak czuje bedzie bo nadal niewiem co..tak mysle ze chyba najlepiej jakis alkohol dobry,moze whisky..?

no jeżeli lubi takie trunki to czemu nie, znacie się króko wiec niech wybaczy :)

Gość zawsze sie cos znajdzie
jakies perfumy, moze cos z ubrania, ja ostatnio kupilam swojemu maszynke do wlosow