Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrooklynBounceaffera

Problem z pewnością siebie a brak partnerki

Polecane posty

Macie też tak czasem, że zdarza się Wam pomyśleć o byciu gorszym przez fakt, iż nie macie partnerki (ok partnera). Ja jestem dość pewnym siebie i pozytywnym kolesie. Czasami jednak napada mnie tak smutna myśli, że tyle jest wokoło fajnych i szczęśliwych kobiet. A ja nie mogę z żadną z nich dzielić życia. Próbowałem. Ludzie mówią, że nie trafiłem. Myślałem, że mogę to zdusić w sobie ale mają już 25 lat chyba nie dam rady. Mam wrażenie, że coś mi umyka a ja nie biorę udziału w tym co najlepsze w życiu. I to właśnie niszczy moją pewność siebie i poczucie wartości. To tak jakby będą głodnym patrzeć na jedzących wokoło nie mu z nimi robić tego samego. O ile teraz nie wydaje mi się to groźne o tyle nie wiem jak to będzie jak będę miał lat 30. Aż wolę nie myśleć.

wyluzuj troche. czasem jest lepiej byc samemu niz z kims sie meczyc. szukaj i badz czujny

Gość pausilippia
sa kursy uwodzenia , podrywania -ksaizki o tym czy probowales?

Nie lubię podrywania. Taki umizgi wydaj mi się niemęskie. Gadam normalnie z kobietami bez gierek i zbędnego bawienia się.

Gość do jednych przychodzi
innym spierdala. takie życie 🖐️

Gość pausilippia
cóz , podobno po takich kursach faceci wyrywaja laski ze hohoho

Miłość? :D Podobno zakochują się tylko głupcy albo ślepi jeśli rozumiecie, co mam na myśli. Trudno. Jakoś muszę żyć. Szkoda mi trochę czasu też inwestować w rzeczy nie mające na dłuższą mete szansy. 3 lata tak już raz żyłem. Nigdy więcej. Muszę ostro wsiądź się w garść i zabrać za robotę. Najpierw jednak muszę się uporządkować wewnętrznie.

@pausilippia Fajnie. Cieszy mnie szczęście tych facetów i lasek. Ale ja mam swoje życie. Sorry ale to nie działa tak i nie działa na wszystkich. Szopki są ok na pewien dystans. Potem jak wszystko wychodzi to są patologie i toksyczność Sprawdzone niestety.

Gość pausilippia
coz , tam nie ma etyki to czysta manipulacja -a tym kursantom raczej nie chodzi trwaly zwiazek -tylko o wykorzystywanie tej wiedzy do bycia ogierem , uwodzicielem ,plejbojem

Gość skoczeknnddhhhfh
3 lata inwestowales i co sie stalo ze sie skonczylo?

@skoczeknnddhhhfh Widać układ przestał jej odpowiadać. Tyle. Nie wnikałem i nie walczyłem. Odszedłem. Akurat mnie muszą zawsze dotykać jakieś takie właśnie sytuację życiowe niespecjalnie napawające optymizmem. Wiem jedno. Jak się teraz nie ogarnę to za 5 lat obudzę się z reką w nocniku mając 30 lat na karku i będą samotnym kolesiem któremu z roku na rok będzie ciężej przemóc się i znaleźć siłę na lepsze jutro.

@DKW No właśnie. To jest takie bezproduktywne. Mówienie takich rzeczy.

Gość skoczeknnddhhhfh
a jaki to byl uklad? Probowales cos z nia wiecej? Myslales o przyszlosci?

Myślałem. Była moją kobietą w końcu. Szanowałem i dbałem jak mogłem i na ile mogłem. Niestety potem wyszło, że jestem tylko do wspólnych wyjść. Ja to nawet nie myślę o tym. Życie. Mnie martwi teraz coś innego. Że nie mam pomysłu co zrobić dalej. Gdzie kogoś poznać. Stąd myślę, że muszę wejść do nowego towarzystwa, zmienić środowisko, wyjechać z miasta. Cokolwiek żeby tylko mieć poczucie, że działam bo wydaje mi, że nawet jak się nie uda to mam świadomość, że próbowałem.

W zasadzie to temat nie do ogarnięcia na forum. Potrzebowałem to z siebie wyrzucić. miło, że ktoś przeczytał.

Gość super23
znam to uczucie, niby czuje sie dobrze sama ze soba, ale pojawiaja sie sny i mysli, ze skoro jestem bez faceta, to gorsza. ze dziewczyny maja do kogo wrocic wieczorem, przytulic sie, powyglupiac, a ja nie i co ze mna nie tak w takim razie? mam 24 lata i z facetami zawsze pod gorke.