Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puptuś Piotr

Dlaczego dziś tak trudno znaleźść kobietę, która nadaje się do związku i

Polecane posty

Gość dissolved girl
Jak go poznałam, to chyba jeszcze nie był alkoholikiem. Po prostu gdy zamieszkaliśmy razem, z przerażeniem odkryłam, że on codziennie pije. Nie uchlewał się, nie robił awantur, pracował, niby wszystko normalnie. A na wyjazdach - których za dużo nie było, tak swoją drogą - też nie uchlewał się, po prostu pojawiał się alkohol. I niestety, nie zapaliła mi się czerwona lampka, bo wyglądało to raczej niewinnie. A może byłam za mało czujna? Nie wiem, po prostu nie miałam w rodzinie żadnych alkoholików, i dla mnie temat był po prostu obcy. Mój eks nie był jak żul spod sklepu, więc w ogóle mi nie zaświeciła w głowie myśl, co to wszystko zwiastuje. Teraz z kolei jestem przewrażliwiona na tle alkoholu :o i skutecznie zniechęcona do facetów.

Gość koniczyna123456
Oczywiscie, ze sa takie kobiety! Ja jestem na to zywym dowodem :) Mam 24 lata, jestem z moim partnerem juz 8 lat, mieszkamy ze soba 7 lat. Mamy dziecko i zaznacze, ze jest to moj jedyny partner sercowy jak i seksualny. Mimo, ze nie mamy slubu to jestem i czuje sie czysta :)

Gość stokrotkaAa...
bosa ale w ostrogach HaHa ale dowalilas :p ake poniekad to prawda ze faceci czasem nie mysla tym czym powinni ;)