Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puptuś Piotr

Dlaczego dziś tak trudno znaleźść kobietę, która nadaje się do związku i

Polecane posty

Gość żal mi wasssssss
Bo prędzej czy później poznasz kolesia, który zacznie Cię kręcić, a Ty nie mając porównania wcześniej będziesz fantazjować na jego temat i mimo początkowego opierania się, będziesz podświadomie dążyć do zdrady. A jak już to zrobisz, to nagle odkryjesz Amerykę jak to jest cudownie z kimś innym, jak to inaczej, a jaki to poprzedni partner był bee, nudny i fuj:P Jak człowiek całe życie pije tylko wodę, to nic dziwnego, że nagle mu odpierdala jak zasmakuje coli:D

Gość patrycja dziewczyna
do żal mi wasssssss. miałam miliony takich sytuacji kolesie mnie podrywali na wszystkie możliwe sposoby ale ja taka nie jestem. może ty lubisz skakać z kwiatka na kwiatek. nie wszyscy są tacy sami

Gość dorodna łania/
co to za facet co nadaje sobie nick "PAPTUŚ":O Do prawdziwego samca pasuje np. Boromir albo Tur a Paptuś to do jakiegoś pantofla, który nie wyrósł jeszcze z krótkich spodenek.🖐️

Gość żal mi wasssssss
Mówiąc, że poznasz kolesia, który zacznie Cię kręcić nie miałam na myśli tego, że zacznie Cię podrywać. Chodziło mi o takiego, w którym to Ty się zauroczysz i to Ty na niego polecisz. A to, że dotychczas Ci się nie zdarzyło nie znaczy, że tak będzie zawsze. Nigdy nie mów nigdy, życie jest nieprzewidywalne

Gość proekozielona
Patrycja: jestes idealny materiał na zone. Z takimi wlasnie cnotkami i myszkami faceci sie zenia ;)) gratuluje!

Gość patrycja dziewczyna
Ja mam rozum i wiem ze zauroczenie miejsca nie moze mieć w moim życiu. Ja już mam swojego wybranka i jestem z nim szczęśliwa. niedługo zamieskamy razem. to w nim jestem zakochana. a wy myślcie sobie co chcecie.

Gość dissolved girl
Zauroczenie nie ma nic wspólnego z rozumem :p a jeśli jeszcze nie zamieszkałaś z facetem, to bez urazy, ale ciągle goowno wiesz o związkach. Może wam się uda, ale nic nie wiadomo, więc nie uważaj się za inną niż reszta świata - ludzie jak świat światem zdradzali, zakochiwali się w innych i robili różne głupie rzeczy... życie czasem może się wywrócić do góry nogami w parę dni czy nawet godzin, więc niczego nie można być pewnym.

Gość żal mi wasssssss
patrycja dziewczyna - po Twojej reakcji widać jaka jesteś młoda i niedoświadczona przez życie. Nie oburzaj się tak, nikt tu Ci źle nie życzy, mam nadzieję, że Twoje życie będzie piękne, że będą sypać płatki róż, zero zmartwień, partner i Ty będziecie wierni, zdrowie będzie dopisywać, a pieniądze z nieba będą spadać. Każdemu, także sobie życzę takiego życia;) Ale weź pod uwagę, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie przewidzieć i choćbyś nie wiem jak bardzo teraz czuła, że Ty NIGDY swojego partnera nie zdradzisz i NIGDY takiej potrzeby mieć nie będziesz, to po prostu nie wiesz tego. Może przyjść taki dzień, chociaż wiadomo, że nie musi, ale na pewno jest on możliwy i prawdopodobny, że pewnego dnia zauroczysz się w kimś innym i to bez względu na to jak bardzo postanowisz sobie, że z Tobą tak nie będzie. Instynkt jest instynktem i prędzej czy później Ciebie albo Twojego partnera takie uczucie najdzie. A czy się temu oprzesz to już zupełnie inna sprawa, kwestia silnej woli. Ale nie wkręcaj sobie ani innym jaka to Ty jesteś PEWNA, że Ciebie coś takiego nie spotka, bo pewności nigdy nie ma;)

Gość patrycja dziewczyna
ja jestem jaka jestem.

"Bo prędzej czy później poznasz kolesia, który zacznie Cię kręcić, a Ty nie mając porównania wcześniej będziesz fantazjować na jego temat i mimo początkowego opierania się, będziesz podświadomie dążyć do zdrady." naprawdę przezabawne są te wynurzenia prostytutek usprawiedliwiające puszczalstwo "bo trzeba mieć porównanie". 6 miliardów ludzi na świecie, życia ci dziwko nie starczy żeby wszystkich "wypróbować". :D

Gość mini mini...
czasem to tu ludzie sa dzieni

Gość żal mi wasssssss
patrycja dziewczyna - piękna odpowiedź, dokładnie takiej się po Tobie spodziewałam, zero refleksji nad sobą i nad życiem, tylko dziecinny upór, ciekawe czy nóżką też tupnęłaś:D

"NIGDY takiej potrzeby mieć nie będziesz" bzdura. jak się nie jest puszczalską rurą i nie szuka ciągle okazji to się jej nie znajduje. jak się wie że się ma męża, żonę, chłopaka czy dziewczynę i nie bawi się w flirty z innymi i szukanie "lepszego" lub tylko "nowszego" modelu to nie ma się czego bać. no ale jak ciągle szuka się nowych wrażeń to się znajdzie, bo żeby nie wiem ilu "wypróbować" zawsze znajdzie się jakiś "lepszy", choćby dlatego że będzie inny.

Gość proekozielona
offerma oświadcz się Patrycji ;)

Gość mini mini...
Sa serio takie kobiety które kochaja tylko jednego mężczyzne. a widzę że nie które się bawią innymi i probuja seksu z ciagle innymi facetami. a moze jej tak wygodnie i dobrze ze ma jednego faceta moze jej to opdpwiada

Gość mini mini...
to jak dziewczyna ma jednego partnera to od razu jest niedoswiadczona głupia i dziecinna? ludzie dajcie se siana

Gość żal mi wasssssss
!offerma - a czy ktoś tu napisał, że trzeba porównywać z każdym? Nie ma to jak popadać ze skrajności w skrajność i dopowiadać sobie rzeczy, których nie ma:D Faktycznie, lepiej nigdy nawet nie całować się z kimś innym niż nasz mąż, bo to przecież bee, bo to fuj, jeszcze się czymś zarażę:P Lepiej żeby jedyną osobą jaką w życiu dotknę był przyszły mąż, bo po co mi wiedzieć jak to jest z kimś innym? A jestem tak pewna swoich reakcji, bo tak dobrze znam życie i wiem, że na pewno na 100 procent taka potrzeba nigdy się we mnie nie obudzi:P Brawo, kolejnej osobie należy pogratulować zdolności przewidywania sytuacji życiowych:D

"Sa serio takie kobiety które kochaja tylko jednego mężczyzne. a widzę że nie które się bawią innymi i probuja seksu z ciagle innymi facetami." dokładnie. to zależy tylko od tego czy się ma charakter kurewski czy nie. a jak ktoś ma że żeby i 200 "wypróbował" to i tak znajdzie się 201 do wypróbowania. bo jak pisałem, ludzi na świecie jest 6 mld, różnych ras i kultur. jak to wszystko "wypróbować"?

"Sa serio takie kobiety które kochaja tylko jednego mężczyzne. a widzę że nie które się bawią innymi i probuja seksu z ciagle innymi facetami." dokładnie. to zależy tylko od tego czy się ma charakter kurewski czy nie. a jak ktoś ma że żeby i 200 "wypróbował" to i tak znajdzie się 201 do wypróbowania. bo jak pisałem, ludzi na świecie jest 6 mld, różnych ras i kultur. jak to wszystko "wypróbować"?

Gość mini mini...
Bardzo bym się z was śmiał jak ona bedzie z nim szczęśliwa do grobowej deski jak we dwoje w spokojnej starości beda sie patrzec na swoje wnuki i prawnuki. a ty bedziesz szukac i probowac inych facetów az zostaniesz sama bo niek juz nie bedzie cie chcial

Gość żal mi wasssssss
Chyba macie problem z czytaniem ze zrozumieniem:D Czy ktoś tu napisał, że jak się jest w związku formalnym czy nieformalnym, to wskazane jest szukanie doznać poza nim?:D Pisałam o tym, że warto mieć porównanie zanim się wyjdzie za mąż, że po prostu nie należy wiązać się na całe życie z pierwszym facetem, bo potem taki niedoświadczony człowiek jest bardziej narażony na pokusy od tych co już doświadczenie mają. Ale jak widać ludzie lubią sobie dopowiadać zawsze i wszędzie:D

Gość proekozielona
offerma bo ci zyłka peknie ;) wyluzuj, wakacje są ;) hehe

Gość mini mini...
a dlaczego nie należy? w czym problem? bo czegos tu nie rozumiem

Gość patrycja dziewczyna
niestety oświadczyn nie przyjmuje żadnych. :)

Gość lubię Jabłka
zgadzam się z tym rocznikiem 85,tylko do niego są normalne kobiety typu ja,że jeden facet na całe życie,potem to już dno nastało,sama widzę.

Gość żal mi wasssssss
Jak nie rozumiesz to przeczytaj ponownie moje wypowiedzi. Nie będę pisać dwa razy tego samego:P

"Faktycznie, lepiej nigdy nawet nie całować się z kimś innym niż nasz mąż, bo to przecież bee, bo to fuj, jeszcze się czymś zarażę" nie no, skądże znowu. to jest rewelacyjny pomysł dawać dupy na prawo i lewo "dla spróbowania". gdzieżby coś takiego jak przyzwoitość, moralność czy wierność miało powstrzymywać. wczoraj był taki temat na onecie o "dogingnu" czyli ludziach którzy umawiają się przez internet żeby kopulować w publicznych miejscach. normalnie jak psy. też powinnaś spróbować.

Gość dobrze w swojej skórze
do żal mi was dlaczego niby współczujesz naszym partnerom? Ze niby jesli mój mąż był moim pierwszym to jestem oziębła i wypłoszona w łóżku czy co? bo nie wiem :D

Gość mini mini...
piszesz że należy wyprobować innych. tylko po co. jak ona kocha jednego nie mąć jej w głowie.

Gość gibasek
Jesteś przeciwko GMO? Poprzyj petycję zakazującą obrotu genetycznie zmodyfikowaną żywnością na epetycje . pl