Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjkjkjkjkjakjakjs

Działa wam sieć T-mobile? /małopolska

Polecane posty

Gość kjkjkjkjkjkjakjakjs

Od godziny telefon nie chce połączyć się z siecią :( I nie tylko na jednym telefonie, ale i na drugim i u koleżanki też nie, mają jakąś awarię? Próbowałam się dodzwonić do biura obsługi z tel. stacjonarnego ale 10 minut czekania i żaden konsultant się nie zgłosił :(

Gość Lepiej inwestować np w PLAY
Zmień sieć. T-Mobile jest obsługiwane przez Joint Venture Network. Spółkę zewnętrzną złożoną z byłych sieciowców Ery i Orange. Oni się wzajemnie gryza i sa niekompetentni. Pozatym robi się niesamowite oszczędności na sprzęcie i wszystko się sypie, bo T-Mobile zatrudniło kolesi na stanowiska kluczowe, w tym na pełnomocnika zarządu i restrukturyzują firmę, tak, żeby się rozsypała. Pozwalniali najlepszych sieciowców i programistów. Uciekajcie z tej sieci, bo w przyszłym roku przenosi się do nowej siedziby i zwolni tysiące ludzi. Większość firmy będzie za granicą, a obsługa przez firmy zewnętrzne. T-Mobile nie spełnia żadnych norm jakości. No, może środowiskowe.

Gość lela***
A jaka sieć ma najlepszy zasięg? Myślę o przeniesieniu sie do Plusa, ale zastanawiam się, jak u nich z zasięgiem. Często bywam w małych miejscowościach, wsiach (taka praca), więc zależy mi na bezproblemowych połączeniach telefonicznych.

Gość kjkjkjkjkjkjakjakjs
W styczniu podpisałam cyrograf na przedłużenie umowy, więc ta opcja odpada, 2 miesiące później już żałowałam bo weszły taryfy za darmo do wszystkich sieci, ale teraz nic nie zrobię przez 2 lata :/ Kurfa no a tak mi potrzebny teraz zasięg :| PS. Plus też nie traktuje pracowników zbyt dobrze, tak nawiasem mówiąc ;)