Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti_123

Możecie doradzić ?

Polecane posty

Gość Beti_123

Witajcie. Mam do Was pewne pytanie. Nie interesowałam się tym nigdy i nie mam za bardzo dużej wiedzy na ten temat. Bo 3 maja kochałam się z chłopakiem, później 18 maja dostałam normalnie okres. Trwał normalnie 5 dni i był jak zawsze. Czyli pierwsze 2 dni mocny, a później już lżejszy. po 28 dniach czyli tam pod koniec czerwca dostałam znowu i kolejny raz był jak zawsze miałam. 1 lipca mi się skończył i od tamtej pory nic. Robiłam dwa testy i wyszły negatywnie. Czy mimo normalnej miesiączki mogę być w ciąży ? Moja siostra miała tylko małe plamienia, a w drugiej ciąży miała bardzo lekki okres a jak robiła testy to też były negatywne, a jednak była w ciąży. Zarejestrowałam się do ginekologa, ale muszę trochę czekać gdyż ma dużo pacjentów. Co o tym sądzicie ? Nie pamiętam jak dokładnie obliczało się dni płodne, ale to też nie zawsze da się koniecznie całkiem wyliczyć.

"Czy mimo normalnej miesiączki mogę być w ciąży ?" Urojonej chyba. :o Naprawdę ciąża to jedyny powód spóźniającej się miesiączki jaki znasz?

Gość patrycja dziewczyna
nie jestes w ciąży