Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

podaje się za inna laske

Polecane posty

hej poznałam sie z moim facetem na portalu randkowym i zaczelismy byc razem ja poznalam jego rodzinę on moja wspólne wakacje itp ja usunełam tam konto a on nie wiec założyłam konto ze zdj koleżanki której on nie zna a ona mi pozwoliła użyć jej zdjęcia i mu sie spodobała tak go zakreciłaM ZE zwierza mi się ze wszystkiego na gg tylko że on jej takie bajki czasami pisze że głowa mała i już nie umiem tego ciągnąć żeby tak z nim pisać bo on tam nie stworzone rzeczy pisze co zrobić?

Gość mycha83mycha
umowic sie z nim i przyjsc na spotkanie, dac w morde i po sprawie, ja tak zrobilam :D dokladnie taka sama sytuacja :D

Gość po co ci
no to niezły,ale mogłaś się tego spodziewać jak nie chciał usunąć konta tak jak ty,faceci to świnieeee

właśnie chyba tak zrobie bo to jest straszne..pisze jej jakimi to on autami jezdzi jak wieczory ze mna spedza to pisze ze do pozna pracowal i n ie mogl byc na gg

obiecywał że jak ja usune to i on to zrobi i jak ja usunelam to jakoś temat ucichł i zobaczyłam że wcale tego nie zrobił i dalej się tam umawia a teraz od wczoraj prawie nic do mnie nie pisze nie dzwoni maMY sie w piatek spotkac wiec nie wiem czy wytrzymam i mu nie wygarne..

Gość mycha83mycha
umow sie jaka ta laska na piatek wlasnie i przyjdz Ty :D niby ze przypadkiem go spotykasz i zapytaj "kochanie, a co ty tutaj robisz"?

tylko ze ta niby laska teraz jest na wakacjach bo tak to by już dawno chciał się z nią spotkać a ja w piątek ide z nim do lekarza bo podejrzeamy ciąże w sumie cieszylismy sie on 29 lat ja 26 ale w tej sytuacji nie chce z nim byc

Gość strach pomyslec
a testu nie mozesz zrobic? Zreszta najwidoczniej on dalej szuka :O

robiłam i wyszedl pozytywny... on powiedzial że wezmiemy slub jak będe w ciązy wszyscy jego i moi znajomi nam kibicują o on nie wiem czego dalej szuka...

Gość strach pomyslec
aha czyli nie, ze jest podjerzenie ciazy ale ciaza juz jest. Moze on to taki typ, ktory nie przestaje szukac na portalach :O Nie zazdroszcze sytuacji :(

Gość po co ci
szuka wrażeń teraz będzie to robił po ślubie,lepiej z nim zerwij

zanimgo zostawie to go wykastruje a jego zdjęcie wstawie na kazdym forum żeby laski wiedziały z kim mają do czynienia...