Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6644777

stulejka???

Polecane posty

Gość 6644777

Pytanie do mam chlopcow- czy wam zalecano odsuwanie skorki, czy nie? Ja nie robilam tego, teraz syn ma 2 lata, i chyba cos jest nie tak.... Gdy probuje odsunąć skorkę, widze tylko malutenki otwor. jAk to jest?

Gość 6644777
mamy chlopcow- nic nie wiecie na ten yemat?

Gość mamadzieic26
mi lekarz nic na ten temat nie mówił ,dowiedziałam się od bratowej która też ma syna jej natomiast powiedział lekarz .mój syn ma 3 lata ale nie do końca mu się odkleiło

Gość Podobnie
Ja zapytałam lekarza przy drugim szczepieniu. Mój brat długo miał ten problem więc byłam przewrażliwiona. Lekarka pokazała mi jak to robić i teraz przy każdej kąpieli tak jakby delikatnie masuję, a potem wcieram w napletek alantan żeby go zmiękczyć. Natomiast powiedziała mi też że na tą chwilę to wcale nie muszę tego robić, ale mogę pomóc. Dwulatek to już duży chłopiec, poproś pediatrę na bilansie żeby to ocenił i ewentualnie niech on sam sobie odsuwa w kąpieli tą skórkę, w końcu się odklei. Mój kolega w wieku 25 lat dowiedział się ze ma stulejkę :D podczas rozmowy z innym kolegą który opowiadał mu o synku.

Gość ciezki temat
bo co lekarz to opinia.mi jedna kazala,a druga absolutnie mowi nic sie tam nie rusza.jesli robisz to po kapieli codziennie ,to pozniej wystarczy przerwa ok 7 dni i juz narasta ciezko odsunac.