Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikotka

co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość mikotka

Nie mam się komu wygadać, a z jednej strony zależy mi na opini osób, które mnie osobiści nie znają i są bezstronne. Nie jestem brzydka.. Jestem normalną, starającą się jak najczęściej uśmiechać dziewczyną. Cieszę się sporym zainteresowaniem płcią przeciwną. Mam prawie 20 lat. 2 lata temu zostawił mnie chłopak z którym byłam dwa lata. Od tamtej pory, jakby nade mną jakaś klątwa ciążyła. Nie mogę znaleźć, spotkać chłopaka na stałe. Spotykałam się od tamtej pory z kilkoma chłopakami ale dwaj z nich jak się później okazało mieli dziewczyny, reszta okazywała się typowymi dupkami... Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Oczarował mnie sobą od pierwszego wejrzenia.. Mimo, że nie mieliśmy okazji sie dobrze poznać. Spotkałam go później przypadkiem na imprezie.. nogi się podemną ugięły jak się do mnie uśmiechnął i pomachał. Koleżanka bawiąć się w swatkę podeszła do niego i powiedziała że mi się podoba i żeby nie marnował okazji. No i niby nie zmarnował, przez całaą imprezę się razem bawiliśmy. Było świetnie. Pocałował mnie, przytulaliśmy się... Naiwna. Od tamtej pory minęły 4 dni. On mimo iż miał możliwośc ani nie załatwił sobie do mnie numeru, ani nie napisał na facebooku choć ma mnie w znajomych. Nie lubię się narzucać i samej się głupio odezwać, a badrdzo bym chciała żeby coś z tej znajomośći było. Może wy mi coś poradzicie?

Gość gtyujbghyu
nie spodobałaś mu się - chcesz go za uszy wciągnąć do łóżka?

Gość mikotka.
kupiłam kilo twarogu i sie nim wysmarowalam i odprawiam modły:-o mam nadzieje ze sie spelnią

Gość dasgag
Skąd wy dziewczyny bierzecie przekonanie, że facet musi się do was od razu odzywać i to po trzy razy dziennie? Odezwie się, jak będzie okazja. A jak masz problem, to sama się odezwij.

Gość taktaktaktarata
Widocznie niczego od ciebie nie chce