Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana 1200

Poznań w jakim szpitalu rodzić?

Polecane posty

Gość niezdecydowana 1200

Który szpital polecacie i dlaczego?

Gość a ja...,,,,,,,,,,,
Nie odpowiedzą Ci, tez kiedyś założyłam taki temat i umilkł.

raszei :D mieli remont i jest świetnie :) łazienki są już w sali, łóżka mają regulowaną całą wysokość ale też zagłówki i podnóżki...świetnie

Niezdecydowana ja zamierzam w Św. Rodzinie ale jeszcze to nie jest pewne na 100%. Mnie chodzi o znieczulenie a tam podają:)

Gość kjhgfdsdrtyuk,mnbvc
Ja tylko na Polnej 3 razy rodzilam raz ronilam i naprawde nie czulam sie upodlona mimo ze 1 dziecko rodzilam dos wczesnie bo w wieku 20 lat.Komfortowe sale porodowe personel porodowy naprawde fajny ,po porodzie na poloznictwie bywa roznie ale generalnie jak dla mnie szpital przyjazny.Znieczulenie dolcontrolem w standardzie(swietna sprawa jak po 2 butelkach dobrego wina sie czulam :))no i od niedawna gaz do porodu na ktory sie akurat nie zalapalam bo wszystko mi poprzedniczki wyciagnely:)

Donia ale ja dzwoniłam do obu szpitali i na Raszei mi powiedzieli że nie ma ZZO na rządanie:(

Gość styczniowaa
w raszei nie robia zzo bo nie maja anastezjologa na zadanie a w sw rodzinie podobno koszt 300zl ja slyszalam dobre opinie o sw rodzinie bo 4 dziewczyny u mnie tam rodzily jedna z cukrzyca ciazowa i zakazeniem ogolnym dzidzia zdrowa jak na razie a ma 5 miesiecy! na polnej kolezanki mi odradzaja bo tam zawsze jest pelno porodow i nie ma takiej uwagi i nie zawsze idzie sie dostac.

Gość gość
Byle nie Polna. Podają w sw rodzinie zzo gratis.

Gość gość
W szpitalu Św. Rodziny dostałam ZZO na rządanie, bez opłat dodatkowych, rodziłam sama (11.2009). Generalnie moja opinia jest pozytywna co do lekarzy i pielęgniarek. Jedyny minus to to, że nie miałam zielonego pojęcia dlaczego dostaję antybiotyk...

Gość gośćania
jejku ciężki temat, ja mam niby jeszcze 10 tyg ale też się ciagle zastanawiam a ktos wie czy w sw rodzinie zwlekaja z cesarka przy np spadku tętna czy magluja az do końća siłami natury? u nas synek ma pępowine wokoł szyi i boje sie, że lekarze zbyt późno zareaguja:(

Gość gość
W św. Rodzinie nie zwlekaja w przypadku zagrożenia. Na Polnej mają większą presję na sn. Do osoby, która pyta o antybiotyk? Miałaś robione w ciąży gbs? Jeśli nie lub wynik był dodatni to dlatego dostałas, żeby ewentualne zakażenie nie przeszło na dziecko w czasie porodu. Sprawdz sobie na wypisie czy dziecko miało pobierana krew i robione crp w trakcie pobytu.