Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Internetowy problem

Jaki internet??

Polecane posty

Gość Internetowy problem

Mam pytanko potrzebuje pomocy otóż chce sobie kupić laptopa i internet i tu rodzi się moje pytanie czy opyla się kupić laptop z internetem np w t-mobile abonament 69.90zl miesięcznie przez 36miesięcy laptop za 1zl i 4GB? Czy może osobno laptop i internet z innej sieci? Z jakiej sieci najlepszy jest internet? Jakie wy macie? Czy np osobom laptop i internet z neti bo nie ma ograniczen tak jak w t-mobile? Pomóżcie doradcie?

Gość myśle że lepiej
kupić osobno lapa i osobno net. po prostu policz

Gość Internetowy problem
A z jakiej sieci najlepszy net?

Najlepiej osobno to i to. A jeśli nie zamierzasz podróżować z tym laptopem, to najlepiej stały net + router.

Nic nie zastąpi stałego nielimitowanego łącza z gniazdka w ścianie. Bierz lapa osobno i łącze z Netii (1 Mbit mają za 30 zł na m-c). A jak już koniecznie będziesz potrzebowała kiedyś mobilny net, to kup sobie starter na doładowania w salonie Play za ok.120 zł razem z modemem - płacisz tylko wtedy, kiedy potrzebujesz korzystać 🖐️

Gość Internetowy problem
No właśnie Netia mi się podoba:) mamy netie w domu przy komputerze ale chce wlasnie sobie laptopa kupić żeby mieć swojego i nie wiedzialam czy tak jak pisałam wyżej czy właśnie osobno laptop i netia do tego...

Skoro net już masz, to tym bardziej nie opłaca się brać drugiego z T-Mobile. 36 m-cy x 69,90 zł = ponad 2,5 tys. zł Za tyle, a nawet za mniej kupisz dobrego lapa i router wifi do Netii i masz neta w całym domu bezprzewodowo.

Gość MorwaCzarnulka
69 to trochę drogo... skąd jesteś? ja korzystam z 4M za 49 zł, umowa jest na 2 lata. Ale pytam skąd jesteś bo internet w tej firmie jest w części Dolnego Śląska i Wielkopolsce. Firma http://www.zapnet.pl/zasieg-sieci . Sprawdź sobie.

Gość Loss santos carlos
Jak zależy Ci na stabilności i w miare niskim pingu (można pograć online) To polecam tradycyjny kablowy przynajmniej 6 mb/s. lub jak najwięcej uciągniesz w zależności od posiadanych parametrów linii. Jak zależy Ci na mobilności, to wyłącznie LTE = szybki, stabilny ale ping już gorszy. Internet od operatorów sieci komórkowych jest często ograniczony i powolny w porównaniu do konkurencji - moim zdaniem nie warto.

Gość Kari son
myslisz ze MY wiemy co to jest PING????