Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca:)

Czy istnieją faceci którzy nie piją?

Polecane posty

Gość jam mam 32
dobra spadam bo tu nie można porozmawiać bo jakieś osoby się podszywają

nareszcie ,smierć frajerom

Gość maniooo ciekawskiii =)
Ja nie piję Czasem trochę wina, gdy mnie najdzie chętka, ale ta chętka nachodzi mnie raz na kwartał. :D Piwa nie znoszę i tych ucieszonych gęb, na sam dźwięk tego słowa, też! Traktują to jak jakiś fetysz, eliksir szczęścia. Chore to jest.

manio ty wygladasz na spoko gościa ,jestes taki mądry i w dodatku abstynent,szukasz dziewczyny ?:-)

Gość Mario Boluccii
MaM kolegę który w ogole nie pije. Nie lubi. Wiec są tacy faceci. Moj chlopak wypije jedno na dwa miesiace, ale jak juz pijemy to jakies takie dobre, a nie szczyny.

Nie szukam, bo mam! Zatem nic z tego. Ale dzięki za zainteresowanie ;) /chyba, że to był podszyw :D?/

manio to niemozliwe żebyś miał dziewczyne ,coś ściemniasz

Gość hmmmmmhmmmhm
facet który nie pije i nie pali na 100% cos ukrywa i musi z nim być coś nie halo

mojom dziewczyna jest kredens

hej jestem transetką i szukam nie pijącego geja

spadaj podszywie, jestem dominującą kobietą co szuka faceta który zamiast chlać będzie całował moje stopy!!!

Gość fankaikochanka
Mój partner nie pije alkoholu :-) Bardzo dba o siebie i prowadzi zdrowy styl życia, dobrze się odżywia, ćwiczy. W sobotę bylismy na imprezie i wypił 2 kieliszki wódki i chory jest do dzisiaj :-D źle się czuje :-D

Gość anonimowykol
no ciekawe, ale ile jest takich kobiet ktore zaakceptowalyby to, ze facet nie pije, nie pali. Ktos wyzej napisal, ze z takim jest cos nie ''halo'' (zakladam, ze kobieta), bo ilekroc odmawiam alkoholu to kobiety patrza jak na dziwaka i co niektore wrecz komentuja, ze cos nie tak ze mna i ukrywam cos. To o co chodzi tak naprawde dziewczyny ? Pije -zle, nie pije- tez zle.

Gość jak dla mnie to że facet nie
pije to jest duża zaleta :) A jak jakaś dziewczyna sie krzywo patrzy na to,że facet odmawia alkoholu to pewnie sama jest jakąś patologiczką pijaczką i dla niej to dziwne facet -abstynent,a dla mnie NORMALNE!!!!

Gość jak dla mnie to że facet nie
ja jestem kobietą,ale na mnie też się wywiera presją picia - na imprezach wszyscy robią zdziwioną minę,jak widzą,ze nie pije,muszę się tłumaczyć czemu nie lubię alkoholu 😡Wkurwia mnie to - czy Polska to kraj jebanych alkoholików??!!!

Uwielbiam ssać pały małym chłopcom nie dotkniętych chorobą alkoholową:classic_cool:

Gość anonimowykol
ano i mnie wkurwiaja obecne realia. Panuje kurwiarstwo, picie, cpanie, itp. Czlowiek jest w mniejszosci znacznej i odstaje od normy. Ja mam na to patent, ze wszedzie poruszam sie autem i z racji tego, ze prowadze nie pije. Jednak wiekszosc ludzi dziwi, ze ktos bierze zycie na trzezwo.

Gość Ja lubię piwo, jak dosłownie w
szyscy moi znajomi. Mam 23 lata, oni też tyle. Nie znam męskich abstynentów :P. Po to się cały tydzień pracuje by potem można było sobie goolnąć :D

Gość Ja lubię piwo, jak dosłownie w
szyscy moi znajomi. Mam 23 lata, oni też tyle. Nie znam męskich abstynentów :P. Po to się cały tydzień pracuje by potem można było sobie goolnąć :D

Gość KASIA @@@
Tak ale pewnie juz zajeci, np. moj maz.

Gość moj maz nie pije - chyba ze
czasem winko do uroczystego obiadu. Alkohol moze dla niego nie istniec. Bez cienia zalu jezdz na imprezy samochodem ( takze na wesela).Jest z rodziny , w ktorej sie praktycznie nie pije. Ja na szczescie tez. Owszem, kieliszek dobrego wina czasem, ew szampan. ale bardzo rzadko i przy okazji jakichs spotkan. Wina uzywam głownie do poprawy smaku potraw ( dodaje zgodnie z przepisami) Nie znosze pijanych ludzi, czy nawet podpitych, ktorym sie wydaje,ze sa blyskotliwi - ale tylko im - tak naprawde gadaja trzy po trzy.My jestesmy bardzo imprezowi, nie potrzebujemy alkoholu,zeby miec luz i dobry humor. I nie ma to nic wspolnego z religijnoscia - jestem ateistka. Takze nigdy nie palilismy, nie mowiac o narkotykach. Lubię byc womym czlowiekiem.

Gość hmhmhmhmhm
Facet który w ogóle nie pije to jakaś masakra jest XD

Gość do Ja lubię piwo, jak dosłowni
jesteś może z Łodzi?

Gość DO hmhmhmhmhm
sam/a jesteś masakra,w dodatku przepita:o Życzę Ci faceta alkoholika!!!!!Będzie Ciebie wart...

Gość w Polsce panuje kult picia
alkoholu i to jest właśnie patalogiczne :( Kto nie pije,to ten jest wytykany palcami:o TO JEST CHORE!! Jak w tym kraju ma być normalnie, skoro wszyscy chleją....

Ja mam to gdzieś, że patrzą na mnie jak na dziwaka. Nie piję bo mi nie smakuje. Nie ma w tym żadnej ideologii. Kiedyś bywało, że się upiłem do nieprzytomności, ale to było rzadko i już baaaaaaardzo dawno. Nie widzę w tym żadnej atrakcji. Olbrzymią rolę odgrywa presja otoczenia. Ja nigdy nie byłem skłonny jej ulegać. I dla zwolenników tezy, że niepijący to znaczy, że coś ukrywa :D Ja mam regularną depresję od wielu lat. Zadowoleni? :D Z tym, że znam ludzi z depresją i nerwicą, którzy się rozpili, żeby ukryć przed sobą, że mają poważne problemy ze sobą. Jest dokładnie odwrotnie. To właśnie pijący, bardzo często coś ukrywają, uciekają przed czymś. Zazwyczaj zaczyna się od kolorowania sobie codzienności, czyli de facto takich małych ucieczek w lepszy świat.

Gość kamil79jgora
często facet który nie pije uważany jest przez kobiety za mięczaka

Gość w Polsce panuje kult picia
bo te właśnie kobiety,które uważają niepijącego faceta za mięczaka, same są jakieś zjebane:o Z patologicznych,pijących środowisk,gdzie picie uważane jest za coś fajnego:o To takie głupie pizdy,którym imponuje jak facet sie najebie i robi z siebie debila:o Te cipy same też odpierdalają po alkoholu,bo myślą,że zaimponują tym facetom:o Poziom umysłowy,emocjonalny na poziomie gimnajzum:(