Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

Fiku ulzyj sobie. aaaaaagava tak zazwyczaj jest, ze faceci maja wrazenie, ze te fajne dziewczyny to nos trzymaja wysoko. A wcale tak nie jest.

A ja nalegam, bys jednak sobie zadala to pytanie. 400 tematow o czyms swiadczy :O. ps. nie zasmiecaj mi tematu.

mopim zdaniem jestes zarozumiala co samo w sobei nie jets złe o ile masz powód do wysokiego mneimania o sobie

Hmm zdjęcie sobie obejrzałam i nic w Tobie nie ma.Codziennie widuję ładniejsze dziewczyny :).A ta fota też nie pokazuje,że możesz się podobać.Nietwarzowe okulary,mina,siano na głowie jakbyś dopiero co wstała po bzykanku i rzęsy jak nóżki muchy. A co do twojego pytania,skoro po rozmowie z Tobą faceci zwiewają to znaczy,że nie umiesz się albo wysłowić poprawnie albo nie grzeszysz inteligencją.Tego na 1 rzut oka nie widać,więc się podobasz.A jak już trzeba pogadać-pewnie stwierdzają,że nie ma o czym

Ja znam taką jedną. Bardzo atrakcyjna dziewczyna, ale niestety nikt nie chce z nią być na dłużej. Zazwyczaj jej znajomości kończą się po pierwszej randce. Ponieważ jest łatwa i cholernie anemiczna, a minę ma taką jakby była wiecznie obrażona na cały świat :P

Ja znam taką jedną. Atrakcyjna dziewczyna, ale jej znajomości kończą się po pierwszej randce. Ponieważ jest łatwa i ma bardzo nieciekawy sposób bycia, po prostu wygląda na taką co to jest wiecznie obrażona na cały świat, minę ma jak srający kot i gada głupoty :P Może Ty też autorko.

Demani widocznie mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Juz spiesze z pomoca. Nie jest tak, ze spotykam sie z facetem tylko na seks i nagle wyskakuje z pytaniem o zwiazek. Spotykalam sie z facetem prawie dwa miesiace, kiolacje, lunch, kino, spacery. Ale jak przychodzi do rozmowy o zwiazku to zwiewa. Czyli wedlug Twojego rozumowania jestem malo inteligentna, bo on ucieka on zwiazku. Nie widze zadnego powiazania. Dziekuje za ciekawy opis zdjecia.

tak migotko zazdroszcze autorce, że jedynym jej wabikiem jest wklejenie półnagich fot 🖐️ i jeszcze się dizwi że nikt nei widiz jej piękna wewnętrznego 🖐️

Ja znam taką jedną. Atrakcyjna dziewczyna, ale jej znajomości kończą się po pierwszej randce. Ponieważ jest łatwa i ma bardzo nieciekawy sposób bycia, po prostu wygląda na taką co to jest wiecznie obrażona na cały świat, minę ma jak srający kot i gada głupoty :P Może Ty też autorko.

Gość vfojol
wyglądasz na przygłupawą,sory

Demani widze, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Juz spiesze z pomoca. Z facetem spotykalam sie prawie dwa miesiace. Dosc intensywnie, bo co 2,3 dni. Lunch, kolacje, spacery, kino. Kiedy spytalam czego on ode mnie oczekuje to zwial. Twoim zdaniem swiadczy to o moim braku inteligencji? :D na jakiej podstawie doszlas do takich wnioskow? dzieki za opis mojego zdjecia.

Gość patrasekk
ja znam wiele takich dziewczyn:)

Domorośli psychologowie ,zobaczyli fotę i już ocenili co ta laska ma w głowie i jaka jest haha .Fiku na innym topie żebrają o twoją fotę ,mam udostępnić ?

Fiku nie jestem zarozumiala, czy wyniosla. Po prostu jestem odwazna, wiem czego chce i jestem szczera. Mowie to co mysle. Niektorzy odbieraja to wlasnie jako zarozumialstwo. Najbardziej to jedna osoba z mojego otoczenia. Najbardziej zakompleksiona osoba jaka znam przypomina mi o tym non stop. Nikt inny czegos takiego nie zauwazyl. Ok temat nie mial byc o mnie! Podalam tylko moj przyklad!

Tak jak ktoś wyżej napisał- wyglądasz na przygłupawą. Ładna jesteś, ale właśnie jakoś tak mało inteligentnie wyglądasz, kujonki na nosie nie dodają inteligencji ;p Zastanów się bo może na randkach pieprzysz same głupoty i nie nadrabiasz tego urodą.

Pewnie raz ci się przytrafiło i już wyciągasz wnioski, że nikt z tobą nie chce być

Gość patrasekk
cizia mizia: ladnych kobiet jest na peczki, chodzi takze o to jaka jest w obejsciu:) jesli ma spaczony charakter i jest niekulturalna, albo zwyczajnie glupia, to nawet przecietny koles omija taka szerokim lukiem:) uroda jest wazna przy pierwszym wrazeniu, ale pozniej licza sie takze inne rzeczy:)

blue, to nei moje zdjęcie, myslę że tamta osoba nei chciałaby by ktoś udostępniał jej zdjecie na forum

Czy wy umiecie czytac :O :O :O Spotykalam sie z facete prawie dwa miesiace. Co 2,3 dni. Ale zwial po pmoim pytaniu czego ode mnie oczekuje. Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem.