Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobrietta

Kobietki, co wasze dzieci mają na ścianach w swoich pokojach?

Polecane posty

Chodzi mi dokładnie, o to, czy mają tapety, fototapety, naklejki pcv, naklejki piankowe, obrazki, a może jesteście twórcze i same stworzyłyście jakieś cuda by ozdobić ich ściany? Jestem na etapie zmiany wystroju pokoju synka na bardziej "dziecięcy" niz miał do tej pory- taki "niemowlęcy", z naklejkami piankowymi dla maluszków- są ładne, ale on już się nimi nie interesuje, inny poziom wtajemniczenia ;) Teraz kawaler będzie mieć 3lata i szukam inspiracji, podzielcie się pomysłami, jak możecie to będę wdzięczna za linki. Mamy córeczek też zapraszam do podzielenia się pomysłami. dziękuje za każdy wpis :)

Gość Jaśminaaaaa
Mój ma naklejki- piraci. Był etap dinozauró, i ben 10 :D Są to naklejki które bez problemu można odkleić- nie pozostawiają sladów. Do tego ma dyplomy z przedszkola i rodzinne zdjecie :)

Gość Jaśminaaaaa
* dinozaurów.

zanim doszłam do malowania Krecika to spadł z piedestału;) potem były Carsy, Ice Age i Kubuś... ze względu na to, ze dzieli pokój z siostrą to Kubuś był kompromisem, bo obydwoje lubią

Kremowa tapeta i fototapeta z puchatkiem;-) ale na razie pokoik stoi pusty bo mala jest w naszej sypialni.

Gość wiosenna mama]
Mili kubusia klapoucha i świnkę peppę z georem - malowalam z koleżanką, ale teraz mają osobne pokoje i mają naklejki te zwykle i piankowe.

właśnie patrzyłam na allegro, tyle tego jest, że zgłupiałam i zapytałam tutaj, może mnie oświeci co wybrać ;)

Mili kubusia puchatka z Klapouchem i świnkę peppe jak mieli wspolny pokój- malowalam z koleżanką. Teraz mają naklejki.

wiosenna mama- tylko jakie mają naklejki? bo własnie chodzi mi dokładnie jakie postacie, wzór?

Moi zdaniem nalepki najlepsze. Odklejasz kupujesz nowe jak milosc zycia twojego dziecka sie zmienia. Ja np nie moglam zamalować tych naszych malunków sciennych. Pyszczek klapousia wylazil z pod kazdej farby. Dopiero 5 warstwa go zakryła.

Moja córka ma w pokoju kucyki pony,ale juz jej się znudziły ,albo dorosła;) Syn ma fototapetę z Indianami .

a na komodzie mają podswietlany globus i nad nią mapę Europy ( będa flagi z miejscami wakacyjnymi, zamieszkaniem Babć i Cioć;)) w sumie jak im ten Kubuś przejdzie to myślę, że zrobię coś właśnie z mapami, niebem , gwiazdami - do tego statki pirackie, rakiety, ufoludki...

Gość tez mama jestem
Moj ma na scianach gole laski szit :D

Gość tez mama jestem
Drugi tez ma gole laski i motory

w innym miejscu na komodzie (bo te naklejki to na jednej ścianie są) stoi podświetlany globus, a and nim mapa Europy - docelowo będa flagi z miejscem gdzie byliśmy i gdzie mieszka rodzina

wiosenna mama - te piankowe są fajne, ale ja trafiłam na takie na allegro, że jak młody odkleił dwie sztuki to tasma mocująca odłaziła razem z farbą i czuje że po zdjęciu ich bez szpachli się nie obejdzie, może ja trafiłam na takie z mocniejszą tasmą? marcysia - kucyki też fajna sprawa, młody intersuje się zwierzętami ;) nad zwierzętami również musze pomysleć nad plakatami z gołymi babami - buhahahha niekoniecznie ex.D.Bill - ta mapa też świetna sprawa, widziałam ostatnio w gazecie chyba Cztery Katy, taką tapete mapy świata u córeczki Martyny Wojciechowskiej, super wygląda, tylko że ona ją sprowadziła z USA, szkoda że u nas takich nie ma. niebo, gwiazdy, ufo tez ciekawe, młody odróżnia księzyc od gwiazd i zaczyna się interesować kiedy jest noc i dzień, też ciekawy temat na ściane

wiosenna - dzięki ;) własnie też zastanwaim się nad podobnym łóżkiem jak twoje na 2zdjęciu ;)

kobrietta - nie widziałam tej mapy Wojciechowskiej, ale na pewno na allegro jakies są, bo szukałam już kiedyś, jak nie to na angielskim ebayu - jak cos znajdziesz to moge kupic dla Ciebie :) transport mam regularny do Polski;)

Juz go nie mam. To bylo pietrowe i nam troche zagracalo wszystko wiec je wymienilismy na pojedyncze z Ikea takie jak mają dziewczyny. Zrobilo sie duzo luźniej w pokoju. A co do naklejek to nie wiem jak u was ale moim dzieciom zdarza sie ze coś gdzieś sie przerysuje na scianie, jakas lapka nie za czysta sie odbije... No i co jakiś czas trzeba to przemalowac zeby wyglądalo znośnie dlatego mysle ze to jeszcze nie czas na jakieś trwale inwestycje i ozdoby. Zklejki mozna djać, pomalować dać nowe. Groszowy koszt a taka tapeta, jeszcze sprowadzana... mnie by bylo zal jakby ją zniszczyli.

ex-D.Bill - dziękuje kochana :) jak znajde coś interesująco to ewentualnie poproszę :) choć nie mam zamiaru sprowadzać tapety z tak daleka, ale dobrze wiedzieć że są dobrzy ludzie na świecie :) myślałam też nad dzieciową mapą Polski, z oznaczonymi górami, większymi jeziorami, bo on znami sporo podróżuje i natchnęłaś mnie pomysłem na przypinanie na mapie proporczyków czy kolorowych pinezek ;) Wiosenna - no co ty, ja z USA w życiu nie sprowadzę tapety, bo zabule jak za zboże i pójde z torbami :) ewentualnie myslałam nad tapetą ale zmywalną, w razie czego, bo młody juz miał kiedyś pomysły picassa na ścianie :)

ex-D.Bill - dziękuje kochana :) jak znajde coś interesująco to ewentualnie poproszę :) choć nie mam zamiaru sprowadzać tapety z tak daleka, ale dobrze wiedzieć że są dobrzy ludzie na świecie :) myślałam też nad dzieciową mapą Polski, z oznaczonymi górami, większymi jeziorami, bo on znami sporo podróżuje i natchnęłaś mnie pomysłem na przypinanie na mapie proporczyków czy kolorowych pinezek ;) Wiosenna - no co ty, ja z USA w życiu nie sprowadzę tapety, bo zabule jak za zboże i pójde z torbami :) ewentualnie myslałam nad tapetą ale zmywalną, w razie czego, bo młody juz miał kiedyś pomysły picassa na ścianie :)

Gość moja mała ma nbv mnxfgm fyr65
wiosenna mama- Twoje dzieci mają piękne pokoje:) Moja córka ma w pokoju naklejki ale ogromne z księżniczkami disneya i postaciami z kubusia puchatka,chciałam jej jeszcze ciekawskiego georga kupić ale zabrakło miejsca na ścianach bo ma malutki pokoik i na całej jednej ścianie są okna... ehhh