Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierzę w nic

Kłamie w żywe oczy czy co????

Polecane posty

Gość nie wierzę w nic

czemu facet, który o mnie zabiega mówi że mam piękne ciało, chociaż to nieprawda? Założe się, ze nigdy w zyciu gorszego nie widział :-O aż tak zalezy mu na seksie? dodam, ze jestem po 30 więc piękna nie jestem

Gość takie tam...
wiesz co? ja jestem gruba i brzydka a mam faceta od 7 lat i mnie tak mocno kocha ze nie wiem co

Gość takie tam...
wiesz co? ja jestem gruba i brzydka a mam faceta od 7 lat i mnie tak mocno kocha ze nie wiem co

Gość mini mini...
bo cie kocha

Gość coster9374
wiem ze chcesz uslyszec " skoro tak mowi to znaczy ze tak jest/uwaza" facet wcale nie musi uważać ze jestes ładna.Moze i byc ze ogolnie mu sie podobasz,ale dostrzega twoje wady o ktorych nie mowi bo wie ze przegralby. tym bardziej ze baby sa rozhisteryzowane na swoim punkcie:)

Gość mini mini...
jak facet kocha to kocha nasz niezgrabny tyłek rozstępy i tłuszczyk na brzuszku.

Gość nie wierzę w nic
wiem, zę jest słodki i mnie kocha, ale ludzie ja przeciez tez mam oczy i widze jak wyglądam, to się nie moze podobać :-(

Gość nie wierzę w nic
a skoro ktoś na coś brzydkiego mówi, ze jest piękne to albo jest ślepy (a on nie jest) albo kłamie :-(

Gość facet powie wszystko
tylko nie prawde

Gość no i co niwego
w tym

Gość moja radaaa
autorko, każdy ma jakieś swoje niedoskonałości ciała, które mu nie podobają się, nawet te boskie lale mają jakieś swoje wady. Facetów nie tylko pociągają wysportowane seksi ciałka, niektórzy wolą te bardzie zaokrąglone :) jednym Twoja wada ciała może nie podobać się a drugim wręcz przeciwnie, dopóki nie zaakceptujesz siebie to będzie ciężko :)

Gość = Massive Attack =
Może ma klapki na oczach? Faceci inaczej odbierają wygląd swoich ukochanych. Oczywiście jeśli się stara bezinteresownie (nie dla znajomości czy kasy itp). "dodam, ze jestem po 30 więc piękna nie jestem" hahaha :D piszesz, jakbyś co najmniej czuła się jak emerytka Większość 30-tek, które znam ma super ciała, a moja osobista trzydziestka (l.31) bez zbędnych zabiegów (a może dzięki ich brakowi :P ) ma ciało dwudziestolatki - dobre geny i zdrowy tryb życia to klucz do młodego wyglądu.