Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bllllaaaaaaaaaa

Moje cv - wejdzie i oceńcie czy jest ok czy źle....

Polecane posty

Imię nazwisko adres tel e-mail data ur CEL: ubiegam się o przyjęcie do pracy na stanowisko (i tu wpisuję nazwę stanowiska) w ( nazwa pracodawcy) WYKSZTAŁCENIE: 2009-2011 Studia magisterskie uzupełniające kierunek i nazwa uczelni 2006-2009 Studia licencjackie kierunek i nazwa uczelni 2003-2006 Liceum Profilowane o Profilu kierunek i nazwa szkoły ( wpisuję bo mam inny kierunek niż studiów) DOŚWIADCZENIE: 2010/2011 - Nazwa pracodawcy i zajmowane stanowisko - pracownik biurowy 2009/2010 - staż nazwa pracodawcy i zajmowane stanowisko - referent księgowo-kadrowy 2007/2008 - staż nazwa pracodawcy i zajmowane stanowisko -pracowni administracyjno-biurowy UMIEJĘTNOŚCI: - Biegłość w poruszaniu się w środowisku MS Office, -Znajomość obsługi urządzeń biurowych tj. kserokopiarka, bindownica, fax, frankownica. -Orientacja w przepisach kodeksu postępowania administracyjnego, prawa pracy, redagowaniu pism. -Łatwość w obsłudze programów finansowo-księgowych (m.in. płatnik, kadry, płace) -Prawo jazdy kat. B i co myślicie o takim cv?

Gość sprawa rangi narodowej
dno

Gość kisssiststss
no slabo ale tez zalezy ile masz lat

mam 25 lat czemu dno?

Gość kisssiststss
idz w ksiegowosc najlepiej

Gość fajnie, zamawiaj
w cv nie wstawia sie żadnego celu. cv to życiorys więc po co wpisywać takie durnoty

Gość hjkloytriu
cv ok tylko wykasuj "cel"

z tym celem to mówili tak w urzędzie pracy podczas warsztatów z pisania cv

Gość fajnie, zamawiaj
to bardzo dziwne

Nie pisz celu, a pod każdym stanowiskiem napisz od myslników co nalezalo do twoich obowiązków, po co ten cel, chyba jak wysyłasz cv na księgową, to wiadomo, że nie na kucharkę

język znam angielski w stopniu średnio zaawansowanym a kursów jeszcze żadnych nie mam. Chciałabym coś dodatkowo zrobić myślałam o kursie kadrowo-płacowym bo w tym mam spore doświadczenie albo może jakaś podyplomówka?

to w koncu piszesz cv czy chceszsię dowiedziec co zrobic w przyszłości? dołącz zdjęcie i napisz czym się interesujesz: sport, muzyka i film odpadają, chyba, ze uszczegółowisz np. sport (aerobic, piłka nożna), film (horrory) itp.

w zainteresowaniach mam wpisane -kino francuskie - muzyka elektroniczna - literatura epoki romantyzmu i średniowiecza

spoko, tlyko nie kłam, bo akurat bardzo czesto o te wybujane zainteresowania pytają;D także się nie zdziw jak cie zapytają, które dzieła najbardziej pani ceni z romantyzmu bułgarskiego?;D;D

no bułgarskiego to nie znam ale chodzi mi raczej o twórczość polskich romantyków, byrona, goethego,rousseau ,schlegel

no to tak wpisz tylko napisz polskich romantyków ORAZ byrona itp...zreszta to nie najważniejsze, najważniejsze jest doświadczenie, tu się przyłóz, wypisz co należało do Twoich obowiązków

Gość sdfghjhfgdfsdfvcb
mysle ze dobrze bylo napisac daty np. 05.2009-12.2010 a nie 2009/2010