Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy myslicie.,,???

Co myslicie o tym co robie? Czy jestem chora? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość czy myslicie.,,???

Lubie spacery i jazde rowerem po lasach, w troche odludne miejsca przy okazji czesto sie zatrzymuje i ...zbieram zuzyte prezerwatywy. Nie zabieram ich do domu, tylko oglądam, wyobrazam sobie kto ją mial na sobie, wyobrazam ze to ja jestem na miejscu tej laski, czesto wylewam zawartosc i..patrze, tak po prostu. Nikt o tym nie wie, uznali by mnie za nienormalną i zboczoną ale taki mam fetysz...inne kobiety lubia dłonie u facetów a ja penisy i zuyte kondomy :D Ma ktos tak jak ja?

Gość zawiedziony1410
hehe, dobre, jak nie masz partnera seksualnego to nie jest to az tak strasznie dziwne :P

Gość ilonkaaadddd
dla mnie to jest dziwne masakra co ludzie maja pod kopułą

Gość fhgfjgdfgghjgjhg
faceci robią gorsze rzeczy :D np kupują stare przepocone rajstopy majtki a nawet podpaski z krwią z miesiączki a potem to wąchają :O:O:O na forum Moda grasuje taki facio i skupuje starą bielizne stroje kąpielowe :O

Gość co za badziewne dziewuchy!!!
to musisz miec niezły namiar na takie miejsca gdzie te prezerwatywy zostawiaja.... bo ja nie wiedziałbym gdzie po to isc.

Gość czy myslicie.,,???
Teraz juz wiem gdzie moge znalezc, znam kilka takich miejsc gdzie podjezdzają auta ;)

Gość pro_eko_vag
Jak już podnosisz, to zabieraj i wyrzucaj do śmietnika. Rozkład kauczuku jest procesem długotrwałym, a więc zrobisz dobrze nie tylko sobie, ale i przyrodzie :D

Gość maniooo ciekawskiii =)
Chora? Trzeba by się czegoś więcej dowiedzieć o twoim życiu seksualnym, emocjach, psychice, uczuciach i tak dalej, aby to ocenić. Dziwne to jest, bez dwu zdań :D

Gość durnertynka
hahaa. Nie no spoko xd hhaha

Gość To troche dziwne ..
Ale chora to Ty raczej nie jestes . Takie masz hobby , hmm . kazdy ma jakies dziwactwa ;)

Gość on polykam
Ja zbieram gumki na wjazdach do lasu gdzie stoja prostytutki tam tego pelno i mozna opic sie spermy :)

Gość stooonka ziemniaczana 787
mam trochę podobnie do autorki, z jedną różnicą. Nie dotykam takie zużytej prezerwatywy, tylko ją oglądam. W ostatnie wakacje poszłam przejść się do lasu i trafiłam przypadkiem na odosobnioną polankę. Na środku leżały zużyte kondomy. Popatrzyłam się na nie. Zastanawiałam się jak wyglądał mężczyzna, który je założył, a babka czy była ładna i zadowolona :p

Gość noonie374
a nie brzydzisz sie ich dotykac? moze ten ktos mial hiva albo grzybice? albo byli to brzydcy oblesni spoceni grubi ludzie? fuj. popatrzyc ok ale brac to do reki i wylewac zawartosc? a jak ci prysnie na reke to co zrobisz? przeciez nie umyjesz rak w lesie no bo gdzie? fuuuuj własnej bym sie brzydzila bawic a co dopiero czyjas :O

Gość fghgfdd
fuuj

Gość o kurde , tego sie
nie spodziewalam . Zaczyna sie lasem , wycieczkami , a ptem yeb zuzyte prezerwatywy :-D