Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowy_facet

Jak to widzi facet

Polecane posty

Gość zyciowy_facet

Witam, nie będe się przedstawiał i nie bede pisał skąd jestem. Jestem tylko lub az facetem. Czytam na forum rózne opienie, i te dobre i te złe. Głównie piszą kobiety, jak to sa rozczarowane facetem, kochanikiem itd. Drogie Panie, wszystko ma dwie strony medalu. Wy jak zawsze ( nie wszystkie ) bierzecie zawsze tylko swoją stronę. Nie zostawił dla mnie żony, nie kocha mnie tak jak ja jego, spodziewałam się czegoś innego..... Zadajcie sobie czasami pytanie,co wy dajecie facetowi. Pomijam wasze boskie ciała. Kochanek , oprócz waszego ciałą dostaje również wasz bagaz zyciowy. Gdy na poczatku nigdy nie mowicie zbyt o swoich problemach, to pozniej go nimi zasypujecie! Rozumiem, wysłuchac was raz kiedyś. Ale słuchanie tego samego gadania któe mamy w domu, to juz lekka przesada. My tez mamy uczucia, a spedzajac z wami czas i te piekne chwile chcemy zapomniec o szarej codziennosci. Gdy facetowi jest tak dobrze z wami, mowi wiele rzeczy ( fakt niektórzy sie rozpedzaja i składają dzwine obietnice ) Ale robimy to pod wplywem chwili. Bedac z wami, dotykajac was, pieszczac i kochajac sie z wami ...jest to najpiekniejsza chwila, pelna uniesien , podniecenia, tej magii. To przenosi sie na was, jest wam tak dobrze ze chcecie slyszec te obietnice, bo jest inaczej niz na codzien. Jednak, rzeczywistosc moje drogie Panie jest inna. Mamy swoje szare zycie, i nie zawsze mozemy je zmienic. Pomimo waszych wszystkich zalet, naciskając zbyt mocno na faceta zamieniacie to wszystko na wady. Na początku szukacie kochanka, uniesien. Pozniej ,tak bardzo podoba sie wam ta innosc ze chcecie czegos wiecej. Zrozumcie, w normalnym zwiazku nigdy tak nie bedzie. Nie ma tej magii,tego uniesienia i cieszenia sie drugą osobą. Lubicie sobie wmawiac,ze idziecie z facetami do lozka tylko gdy cos was laczy.....bzdura, robicie to z tego samego powodu co faceci tylko nie nazywacie tego po imieniu. Wszyscy mamy swoje potrzeby, pragnienia i fantazje. A tylko dobry kochanek czy kochanka to spelni. Dziewczyny, kobiety, muzy wy nasze...badzcie wyjatkowe zawsze, nie zamieniajcie sie w cos co mamy juz w domu!!!!!!!

Wszyscy macie tak samo, czy to indywidualna opinia? Czyi wszyscy jestescie tacy sami na poczatku i chodzi tylko o jedno??

Gość zyciowy_facet
rad nie ma dobrych,ale otworzyc komus oczy zawsze mozna

Gość 22 lata czuje koniec swiata
dobrze prawi, polać mu! :D

Gość Groopoon
A czy Twoja Kobieta ma takie samo zdanie i podejście do sprawy jak Ty?

Gość zyciowy_facet
tego nie wiem, i sie nie dowiem. CZasami jest lepiej nie wiedziec. Stare chinskie przyslowie mowi, czego oczy nie widza tego sercu nie zal.

Gość Groopoon
Chińskie? Może... Sens mojego pytania był następujący: czy akceptujesz, aby Twoja Kobieta miała kochanków, rozluźniała się z nimi, bawiła, a z Tobą to tylko proza życia?

Gość sylvia 007
pomocy,kochanki nie chca spelniac roli konia cyrkowego dla znudzonego misia,co za czasy nastaly, biedni zdradzajacy mezowie! Kochanko,badz zawsze mila jak przychodzi cie wypieprzyc,zafunduj sobie sexowna bielizne ,nie marudz jak niunius jedzie z rodzina na wczasy,badz zawsze wesola i blyskotliwa,nawet jak do ciebie dzwoni,zabawiaj go,mimo ze siedzisz teraz sama a on sie dodrze bawi z zona w gronie przyjaciol.Badz wdzieczna za kazda wizyte,w czasie ktorej on cie uzywa jako spluwaczki do plemnikow,a wiec a wiec do dziela bo moze odejsc do innej spluwaczki, z lepszym gardlem ,pokaz ze jestes najlepszym cyrkowym koniem w okolicy,wtedy go uszczesliwisz,ale bez gwarancji ze sama bedziesz szczesliwa,bo nie o to mu chodzi.

Gość zyciowy_facet
teraz sprowadzilas role kochanki prawie do sztucznej pochwy!! Nie o to chodzi, tylko o to ze staracie sie udomowic sobie kolejnego faceta. A nie na tym polega taki zwiazek, to ma byc wolnosc, odprezenie i przyjemnosc. Cos co juz dawno zaniklo w innym zwiazku, na tym polega ta roznica

my wiemy, ze facet traktuję kochankę jak przedmiot do samozaspokojenia, ktory am go uszczesliwiac, dlatego gardizmy kochankami, ktore sie an to godza i facetami, ktorzy kieruja sie najnizszymi instynktami

Gość Trufla Magdalena
Sylvia 007 brawo!! Groopoon tak! I niech facet odpowie na Twoje pytanie. Facet no odpowiedz proszę.

Gość sylvia 007
ZONKA NIE MA Z TOBA ZADNEJ PRZYJEMNOSCI ;PEWNIE JEJ SIE TEZ JAKIS ZDROWY OGIER PO NOCACH SNI,BO SIE ZAWIODLA NA TOBIE.

Gość moja radaaa
zyciowy_facet jesteś żywym gównem :0 może powinieneś poprawić relację z żoną a nie prawić morały kochankom, które robią sobie denne nadzieje...

Gość fajnie że piszesz to
Dzięki za mądre słowa :) Masz trochę racji 🖐️

Gość Trufla Magdalena
Migotka i Fiku, no jesteście świetne!! I ten humor!!

Gość zyciowy_facet
moja radaaa , gówno to Ty masz w głowie. Współczuje Twojemu partnerowi