Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 298676

Nienawidzę swojego nosa.

Polecane posty

Gość 298676

Muszę się wyżalić bo niedługo mnie rozniesie 😭 Nos mnie szpeci. Gdyby nie on bylabym ladna dziewczyna. Na gorze szeroki,pozniej niby normalny ale jego koncowka tak jakby sie podwija do spodu i wyglada jak krzywa strzalka :o z boku zaś,ma garba. Nie stac mnie na operacje;(

Gość 298676
up:o

Gość 298676
bardzo śmieszne:(

No to śmieszne nie jest, bo mnie stać na coś, na co stać mnie nie potrzeba a Ciebie nie stać na coś, co by sprawiło, że nabrałabyś radości do życia :classic_cool:

Gość a dawaj mu nawet wlasne
nos to szczegolna ozdoba twarzy ale nie przejmuj sie.miliony ludzi ma wielkie nosy i zyja.zobacz nawet slawne gwiazdy jak sarah jessica parker ma wielki i stac ja na operacje ale nie chce.grunt to zaakceptowac siebie. ja na szczescie mam malutki ale jakbym miala duzy to bym sie zbytnio nie zmartwila,a to dlatego ze ja nie mam niskiego poczucia wlasnej wartosci:D:D no juz taka jestem :P

Gość 298676
dzieki za slowa pocieszenia:) wiesz nikt nic nie powie ale sama widze jak jest i gdybys miala duzy to chyba bys sie przejela, bo zmieniloby to Twoje rysy twarzy :) mozemy sie zamienic :P ełwin chamski jesteś :/

ełwin tylko po co mi duzy? skoro mam maly:):) swoje pieniadze moze przeznacz na galerianki !! :P:P autorko- moze wtedy bym inaczej mowila.ale kazdy ma swoj urok.czasem ladne oczy przykrywaja nieladny duzy nos. moze zacznij sie ladnie malowac , podkreslaj oczy,usta ...a nos zostanie w tyle?

a dawaj mu nawet wlasne - mnie chodziło o to, czy byś inaczej postrzegała siebie. I wypraszam sobie takie komentarze, pieniądze przeznaczam tylko na słuszne cele!

to slusznym celem nie byloby wykladanie ich na powiekszenie nosa bo to tylko jakis idiota by potrafil zrobic:P:P no ale niech ci bedzie ze nie bylo tematu:P

Nie ma to jak wyzywanie jakiegoś idioty ... od idioty :P "ja na szczescie mam malutki ale jakbym miala duzy to bym sie zbytnio nie zmartwila,a to dlatego ze ja nie mam niskiego poczucia wlasnej wartosci" - ot co, chciałem sprawdzić, czy jesteś prawdomówna i czy w sposób umiejętnie prawidłowy przewidujesz przyszłość.

i co przewidziales? :)

Gość Jestem Wampuś
Autorko ? Czy ty aby nie masz na imię Aga ?

Gość nmiuyopi
do EŁWIN- skoro masz tak duzo pieniedzy to moze mi cos sfinansujesz? oczywiscie to szczytny cel- samochod mi sie zepsol i nie mam jak dojezdzac do pracy a na drugi mnie nie stac:( co myslisz? pomozesz?

a dawaj mu nawet wlasne- w sumie to są 2 scenariusze: 1. operacje nieudana = będziesz się nadal cieszyła życiem, bo wiesz, że to "tylko nos" 2. operacja udana = Twoje zadwolenie z życia urośnie, mimo tego, że to "tylko nos", ale to "Twój nos". Zatem jak widzisz - warto sobie tę operację przeprowadzić, mimo tego, że nie potrzebujesz ;)

nmiuyopi - sponsoruję tylko operacje plastyczne! Operacja sfinansowania samochodu to już inna bajka, jak chcesz to mogę oddać Tobie mój drugi, albo trzeci samochód, w zależności, czy wolisz Nissana, czy Opla? Pierwszy zachowam dla siebie.

Gość nmiuyopi
ok. pasuje. to oddaj mi ten, na ktorym mniej ci zalezy abym tylko miala jak dojezdzac do pracy. to jak?

No to Nissana dostaniesz, pełna elektryka, 102 konie, całkiem fajne autko :) Proszę podać namiary na swoją skromną osobę, w celu przeprowadzenia operacji darowizny.

Gość nmiuyopi
to prosze o info na maila: nice-girl1@wp.pl z kad jestes? daleko bede musiala po niego jechac?