Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafiorowa

PLAMIENIA 11 tydz

Polecane posty

Gość karafiorowa

witam jestem w 11 tyg ciąży i dzis podczas podcierania się przy siku zauważyłam lekkie plamienie, takie brązowe, nie jak krew tylko takie inne, kolor cielisty trudno okreslić. Czy jest sie czym martwić?? Czy to normalne?? nic mnie nie boli do tej pory, oprocz mdłości i mulenia. tylko dzis to plamienie.... nie jest dużo tak tylko przy podiceraniu... dzwonic do lekarza?

Gość zawsze lepiej skonsultowac
z lekarzem dla spokoju duszy

Gość niuu
zadzwoń

ja tak mialam w 10 tc i pojechalam do szpitala ok 23 ,a zauwazylam to lekkie plamienie ok 20 ,lezalam 3 dni w szpitalu dostalam.tam duphaston ,ktory kontynowalam pozniej po wyjsciu ..dzis jestem 35 tc ..dla spokoju jedz ,bo jak dostaniesz silne krwawienie to moze byc za pozno ...q czesto zaczyna sie tak niewinnie :-\

tez mialam tylko przy podcieraniu ,a w szpitalu powiedzieli ,ze dobrze ze przyjechalam ,bo takiego czegos nie mozna lekcewazyc ..

Gość babylove84
nie lekcewaz tego i natychmiast do lekarza.w 16 tc trafilam z mega krwawieniem,do tego wylecial ze mnie skrzep wielkosci grapefruita.myslalam ze to koniec.okazalo sie ze to jednak nic groznego .twoorzylo sie lozysko bylo bardzo nisko i stad to krwawienie i skrzep.natomiast w 19tc zaczelam lekko plamic.pojechalam do szpitala i okazalo sie ze mam krwiaka pod lozyskiem.na drugi dzien juz krwawilam.na szczesce wszystko skonczylo sie dobrze.