Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkkaaa...!!!

Anty a libido

Polecane posty

Gość Olkkaaa...!!!

Witam. Mam problem, od trzech lat biorę tabletki antykoncepcyjne. Jednak moje libido spadło właściwie do zera. Jak się ratować?

Gość haaaaaa!
Po 3 LATACH sie dopiero ocknelas?! Wspolczuje mezowi :( Isc do gina i poprosic o zmiane tabsow.

Gość taka_prawda
Po YAZie miałam niskie libido lekarz zmienił na Cilest i widzę ogromną poprawę :)

Gość Jao24
i dobrze ci teraz ci dupsko urosnie i bedziesz juz calkiem do niczego. Po chuj kobiety biora chemie masakra ja sie powstrzymuje przed wytryskiem i tez jest nam dobrze a jak bedzie wpadka to ok i tak sie kochamy.

Gość haaaaaa!
Pff! Stosunek przerywany to nie seks tylko imitacja seksu. To juz wole metody naturalne.

Gość Oliśka.!!
Joa24 stosunek przerywany do dobry dla nieświadomych nastolatków, przy takiej metodzie też łatwo zajść w ciąże. Nie tyje po tabletkach. Libido mi spadło dopiero jakieś 3 miesiące temu, przedtem było ok więc to raczej nie wina tabletek.

Gość Oliśka.!!
Macie jakieś konkretne rady?

Gość haaaaaa!
Skoro to nie wina tabletek, to moze zmien meza :P Wrozek tutaj nie ma, jasnowidzow tez nie. Niby jak bez zadnych informacji ktos ci ma udzielic rady? Libido kiepskie I widac z mysleniem tez juz lekkie klopoty...

Gość Oliśka.!!
Chodzi mi o jakieś dobre medykamenty gamoniu. A z myśleniem to u Ciebie kiepsko.

Gość haaaaaaa!
Oliska, nie wiem czy jestes ciezkomyslaca, czy tylko taka udajesz. w tytule piszesz "anty a libido" wiec sugerujesz ze widzisz powiazanie miedzy tymi dwoma sprawami u siebie (co nie byloby niczym zaskakujacym) po czym piszesz, ze tabsy bierzesz od 3 lat a libido ci spadlo 3 McE temu, wiec to nie ich wina. To po jaka cholere sugerujesz to w tytule? Nie podajesz ani swojego wieku, ani ogolnego stanu zdrowia, ani zadnych dodatkowych danych. "medykamenty" to sobie na sraczke mozesz wziac glupia babo, a nie oczekiwac, ze ktos w ciemno ci poda zloty srodek I ci sie znowu seksu zachce. Kup se trampki I zacznij biegac.

Na mnie tabletki działają w taki sam sposób. Jak jestem na anty to równie dobrze mogłabym iść do zakonu, nawet przytulać mi się nie chce. Po prostu je zamieniłam na gumki. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Gość Oliśka.!!
Rzeczywiście źle to sformułowałam. Ale chyba po 3 latach tak nagle libido nie spada co? Mój stan zdrowia jest ok, mam 24 lata i jedno dziecko.

Gość poczatkujaca 29
ruchanie w gumie to nie dla mnie