Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcialby ktos

Chcialby ktos wynajac mieszkanie ale na piece?

Polecane posty

Gość Chcialby ktos

Pisalam tu juz kiedys ale nie bylo mnie jakis czas i nie wiem czy ktos odpowiedzial a nie chce mi sie szukac,wiec oglaszam ponownie.mieszkanie w Sosnowcu,dwa pokoje z duza kuchnia,lazienka,przedpokoj i spizarka,no i najwazniejsze TANIO wynajme.

Gość Chcialby ktos
Nikt nie chce taniego mieszkania do wynajecia?

Gość Chcialby ktos
Widze ze tutaj sami bogacze i nie chca palic w piecu za pol darmo. Trudno,dam ogloszenie gdzie indziej.

Gość fc balerona
a za ile?

Gość Chcialby ktos
Jestes glupim gowniarzem siedzacym u matki na garnuszku wiec sie nie wypowiadaj cymbale zasrany. Mieszkanie owszem na piece ale centralne mozna zrobic bez problemu wlasnie w spizarce tak maja inni porobione. Po za tym polozenie idealne w klatce mieszka czworo lokatorow jest cisza i spokoj. A co do ceny to jest kwestia dogadania,jesli robilby ktos centralne ogrzewanie to nie wezme nic,bedziecie placic tylko to co jest do zaplacenia co miesiac. Czynsz wynosi 260zl,no a swiatlo woda i gaz to wiadomo tyle ile zuzyjecie tyle sobie zaplacicie. Chodzi mi o to zeby nie placic za cos z czego nie korzystam i poki co korzystac nie bedziemy bo mieszkamy w swoim domu a mieszkanie jest po tesciowej.

Gość fc balerona
o to fajnie popytam znajomych:) mozesz dac jakis namiar na siebie np maila?

Gość za ile te
mieszkanie ? które pietro,czy są jakieś meble ?Na jak długo ?

Gość giugiugoi
a może łapiesz kogoś żeby centralne zrobił ? i potem aus z mieszkania :( Ciekawe jaki kretyn zrobi centralne w cudzej chaupie

Gość ile pani chce za te wynajem ?
moge byc zainteresowana ale zadnego centralnego nie zrobie bo z jakiej racji w piecach moge palic ino ile czynsz z odstępnym ?

Gość Chcialby ktos
A moje jest kupione nie za gotowke. Wez idz stad bo nawet logicznie myslec nie potrafiszi piszesz takie brednie ze oslabiaja,idz do tego swojego za ,,gotowke'' kupionego i nie zawracaj dupy bo cie tu nikt nie potrzebuje. A co do mieszkania,to jest wysoki parter. to blok pietrowy,jest tylko wysoki parter i 1 pietro,w klatce sa cztery mieszkania na parterze dwa i na pietrze dwa. Mieszkanie jest zadbane a co do mebli to jak kto chce moge sie pozbyc tych co sa. Na trzy lata moge smialo wynajac.

Gość szkoda że wSosnowcu bo właśnie
Takiego nie drogiego mieszkania szukam.

i z ciekawości zapytam ile pokoi jaki metraż.

a już doczytałam a jaki metraż?

Gość Chcialby ktos
Zrobienie centralnego nie jest zadnym warunkiem tylko opcja w rozliczeniu. Piece sa w porzadku 2-3 dni trzymaja cieplo,jest tez zapas wegla w piwnicy.

Gość czeladź wita
no dobra ale jaka cena za to ? Meble mogą zostać bo nie mam ile czynsz z odstępnym,kaucja jest ?

Gość Chcialby ktos
Nie chce zadnej kaucji,ja to mieszkanie i tak wynajme z palcem w tylku,nigdzie wczesniej sie nie oglaszalm tutaj pierwszy raz jestem. Warunki to stawiam ja,jest wolny wybor,jesli komus nie pasuje to przeciez nie ma zadnego przymusu. Powierzchnia mieszkania to ok.70m. Beda chetni ktorym zalezy to sie dogadamy,tym bardziej ze to naprawde jak za darmo. Bede chciala 500zl odstepnego,a czynsz juz pisalam ile wynosi a media z zaleznosci ile kto zuzyje tyle zaplaci.

Gość kolejna głowia baba
Czyli chcesz 260 czynszu i 500 odstępnego za 2 pokoje w stanie z prlu i bez ogrzewania.. Powodzenia z chętnymi. Za 1 tyś w sosnowu masz po remoncie z opłatami. Tradycyjnie jak to na kafe. Najpierw niby tanio a potem "i tak wynajme z palcem w tylku," Warunki to stawiam ja,jest wolny wybor,jesli komus nie pasuje to przeciez nie ma zadnego przymusu." Więc od razu mówię nie wynajmiesz :) Za 500pln za całość to jeszcze jeszcze. Sam szukam w sosnowcu lub okolicach ale nia za taką kasę kobieto. Za 1200 to w katowicach znajdziesz bez problemu.

Gość to stawiaj sobie warunki dalej
z taki podejsciem nikogo nie znajdziesz 500 odstepnego za piece :/ + czynsz ? mam oferte za 800 czynsz z odstepnym z centralnym 🖐️

Gość wyszłam za mąż,bo.....
to znaczy,że miesięcznie chce pani 500 zł odstepnego+260 zł czynsz+energia elektyczna+gaz? a telefon jest? a dostęp do internetu? A co jak skończy się węgiel? Trzeba kupic samemu?

Gość to jest pewna siebie i
zarozumiała dziwa!!!! w taki sposób nie odzywaj się do potencjalnych chętnych ty tepa locho🖐️

Gość kolejna głowia baba
Przecież wam napisałem najpierw baba że tanio tanio a jak by była normalna już dawno by znalazła. A chce tak jak ktoś napisał 500pln odstępnego co miesiąc 260 za czynsz. Czyli pewnie woda + prąd + gaz nie wliczone. Tylko jakiś wywóz śmieci, fundusz remontowy i pewnie tyle. Wiec wychodzi ok 1 tyś z rachunkami miesięcznie. Czyli miało być super tanio a nie jest nawet średnio. Tak więc ja znikam z wątku a wy się kłućcie dalej.

Gość Chcialby ktos
Takich chetnych jak ty to mozna palcem w dupie namacac. Powiedzialam ze wolna wola. Jest wszystko w mieszkaniu,nie ma zadnej wilgoci okna sa powymieniane generalnie mieszkanie jest w bardzo dobrym stanie mozna sie wprowadzac od razu.

Gość Chcialby ktos
Sorry te niemile slowa kierowalam do ,,to jest pewna siebie.......''

jakoś nikt się nie skusił na twoją ekstra atrakcyjną ofertę:O :O ciekawe dlaczego;) wiesz dlaczego? Bo widzę ciebie jako niesympatyczną,zarozumiałą babę paskudną,która ma o sobie wielkie mniemanie i o swoim przepieknym M3🖐️ szukaj,szukaj,moze jakiś debil--desperat się skusi.

jesteś tak antypatyczna,ze nie chciałabym wynając od ciebie nic. nawet gdybys mi dopłacała jeszcze.

Gość kolejna głowia baba
Dokładnie tak jest. A mieszkanie na pewno jest super w stylu 30 letnia wersalka. Stół cały wyobdzierany. Krany 30 letnie itd. Już widziałem takie ogłoszenia w stylu 600pln za pokój z prlu i cały czas odnawiają od 2 lat. Zamiast obniżyć cenę do 350 to może ktoś wynajmie a jak nie to odnowić. Przecież dziś nikt nie chce mieszkać w syfie. A nikt nie będzie kupował mebli itd. A meble w miarę ładne można dostać za grosze. Dziękuję dobranoc.

Gość dzika2121787878
witam jestem atrakcyjna studentka,może coś więcej na temat mieszkania?