Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona kobieta ....

co myslicie

Polecane posty

mam dosyć dziwny problem a mianowicie odczuwam bardzo zle skutki abstynencji seksualnej :( juz normalnie nie wyrabiam.nie jestem w zwiazku i nie mam zamiaru ale nie potrafie tego rozgraniczyc i czrpac z zycia w swerze intymnej,boje sie ewentualnej oceny puszczalska itp.badz wpadki.nie wiem juz jak do tego podejsc co o tym myslicie???????

dzięki za opinie wiem masz racje no ale to jednak nie jest takie proste:) jak tak dalej bedzie to nad niczym juz innym nie bede myslec :P

Gość dodany1979
kolega wyżej ma rację. Chwytaj dzień i ruchaj się.

dodany troche powagi

Gość wheidfhw
dlatego ja w ogóle nie zamierzam zaczynać. żeby później nie musieć szukać partnera na gwałt :classic_cool: a Tobie nie wiem co poradzić zajmij się czymś, sport, jakieś hobby??????? masturbacja?

sportu mam codziennie wystarczająco :) no a masturbacja to kropla w morzu :P

Gość xxxxxxxxsraka
Ile masz lat?

24

Gość xxxxxxxxsraka
a nie wiem sama sobie poradz :D bierz zycie w lapy, ludzie to kurwy zawszebeda gadac nawet jak nic nie zrobisz.

fakt zawsze sie ktos znajdzie pendzior sport niby meczy ale dodaje energi :P temat dziwny ale musialam juz z kims pogadac milo mi ze z ludzmi na poziomie :P

Gość xxxxxxxxsraka
Nie przejmuj się opinia ludie tylko opinia bliskich ludzi jak juz :)) A zyj swoim zyciem, nie zyj pod innych.. zyjesz dla siebie. ;)

Jak złe ? Zaczynasz gnić, twój oddech wydaje się nieświeży, (żartuję) czy może boisz się tego, "co ludzie powiedzą" ? :O Ludzie gadają, bo przeważnie zazdroszczą, nie patrzą na tych, którzy są przygotowani do tego, by czerpać z życia to co najlepsze. I jeśli nie trzeba ci zasłaniać twarzy gazetą, to co co cię powstrzymuje ? Przecież chodzi o to byś była dobrze wyreperowana ? Dlatego do ginekologa, by ci przepisał co i jak, by nie było problemu i już możesz rozkładać nogi ku swojemu zadowoleniu i zbulwersowanej opinii publicznej. :) Pamiętaj jednak, że facet musi mieć gumę na instrumencie. Nie ma, wypad. Nie on, będzie inny do zabawy. Pamiętaj to ma ci sprawiać przyjemność a nie problemy !!!

pendzior widze ze staropolszczyzny uzywasz :P pewnie ze wezme to pod uwage problem chyba lezy po stronie wyuczonych zasad moralnych ale zawsze odrobine mozna je przewartosciowac :P

pendzior widze ze staropolszczyzny uzywasz :P pewnie ze wezme to pod uwage problem chyba lezy po stronie wyuczonych zasad moralnych ale zawsze odrobine mozna je przewartosciowac :P

haha nowy w miescie ale mnie rozbawiłeś :P co racja to racja co za wyczerpujący opis nie nic mi nie dolega wszystko ok ^^ powodzenie jest :) nic tylko biegne do gin :P

zasady moralne zostały na kartach literatury pięknej. W życiu już nie jest tak cudownie. Ludzie gadają z zawiści, że ktoś robi to, czego oni się wstydzą właśnie ze zględu na to, co ludzie powiedzą. Już dawno się z tego 'wyleczyłem'. Jak ktoś tu ładnie napisał- żyj po swojemu, bo nikt za Ciebie nie umrze.

dziękuje wam wszytskim za fajne posty niestety musze juz was opuscic milego wieczorku