Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość najlepsza baba to wlasna graba
najtaniej bajszybciej najlepiej i bez stresu:D

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal czyli jednak tchorzysz i potwierdzasz moje zle zdanie o kobietach.... jak mam miec dobre zdanie o was, jak nie pozwalacie na to?

Gość gadający gad
Takiego człowieka jak autor trzeba się wystrzegać, szczególnie kobiety powinny się obawiać, absolutnie nie wchodzić w związek, bo zniszczy psychikę.

Gość gadający gad
"czyli jednak tchorzysz i potwierdzasz moje zle zdanie o kobietach.... jak mam miec dobre zdanie o was, jak nie pozwalacie na to?" sprytna manipulacja :)

Gość dissolved girl
arkadeasa - nie, nie wiem jak żałosna jestem :) bo to nie ja założyłam temat z pretensjami do świata. Ja po prostu wychodzę z założenia, że sami jesteśmy odpowiedzialni za swoje życie i nie zwalam wszystkiego na innych. A mogłabym. Tylko po co? To strasznie dziecinne jest. Tupanie nóżką i pretensje, że świat jest ułożony tak, a nie inaczej niczego nie zmienią. To, że zacznę wygrażać deszczowi, nie sprawi, że przestanie padać. "napisala kobieta... ktora zawsze jest niewinna, a winny zawsze jest facetm" Nikt tu nie jest winny, nikt tu nie jest niewinny. To zdanie, które napisałeś jest totalnie bez sensu :) co to znaczy "winny jest zawsze facet"? Co to za bzdurne uogólnienia? :D Ja tam facetów lubię i nie uważam ich za bardziej winnych czy niewinnych niż kobiety. Ja po prostu widzę w każdym człowieka, a nie "bo wy to, a wy tamto". :)

Gość arkadeasa
...co nie zmienia faktu, że jedyną osobą w tym temacie, która ma problem jest jego autor Tak napisalas.... czyli wszyscy sa normalni, tylko autor jest nienormalny to jest dopiero dziecinada, nie wiesz jak zalosna i dziecinna jestes

Gość dissolved girl
arkadeasa - gdyby autor nie miał problemu, to by nie zakładał tematu. Zastanów się: kto przeżywa negatywnie fakt, że pada, ty czy deszcz? Autor po prostu ma pretensje do deszczu. Nie jest normalny, ani nie jest nienormalny - tak to już bywa i tyle.

Gość bkebvjeasssssssssssss
Nadal czekam na odp na moje pytanie. po co autor szuka kobiety?

Gość arkadeasa
dissolved girl ciekawa logika, iscie kobieca..... nadal nie widzisz jaka jestes zalosna

Gość facet. tAKI
bkebvjeasssssssssssss pisalem po co, zalexam nauke czytania ze zrozumieniem

Gość dissolved girl
Wiem, że ciekawa logika, i rzadko spotykana, bo nieustannie stykam się z ludźmi, którzy zwalają wszystko na zły świat: na złego szefa, złe kobiety, złych facetów, złe czasy. :)

Gość arkadeasa
dissolved girl mowa jest o twojej logice, czyli de facto o braku logiki ale czego mozna wymagac od kobiet? myslenia? to stanowczo za duzo

Gość coś mi się wydaje, że
arkadeasa i facet. tAKI to ta sama osoba

Gość gotowanie sprzątanie i praca
to tylko BAZA do charakteru... trzeba mieć w sobie jakąś pasje, radość życia ... bo tak to jesteś tylko "porządną wydmuszką", emerytem umysłowym.

Gość dissolved girl
Kurcze, wy to jak nakręcone katarynki :) kolejny temat i znowu te same teksty lecą. Nuda i przewidywalność, psze pana.

Gość cos mi sie wydaje ze ,,,
arkadeasa i facet. tAKI i dissolved girl to tam sama osoba

Gość rgdffdfdhfdh
jestes taki pedancik elegancik Ą Ę nie dziwie sie ze zadna cie nie chce:D z znajac zycie to provo

Gość dissolved girl
Kurde weźcie mnie w to nie mieszajcie, ja to ja i nikt więcej! :D

Gość facet. tAKI
specjalistkami od powtarzalnych tekstow sa kobiety kobiety i cos odkryczego? niemozliwe

facet. tAKI czyli wykrecasz sie od odp. To bylo do przewidzenia. Najlepsze jest w twoim wykonaniu to slowo "zalecam" - doktorek hehe :D Zegnam sie, bo w przeciwienstwie do ciebie mam swoje zycie:) Szkoda mi soboty na czytanie twoich wypocin. Zegnam :D

Gość dissolved girl
Spróbuj prowadzić dyskusję bez wtrętów typu: kobiety i myślenie? niemożliwe kobiety i logika? niemożliwe kobiety i duma? niemożliwe kobiety i honor? niemożliwe itd...., bo to już ustaliliśmy.

Gość rgdffdfdhfdh
i jeszcze myslal ze swoim opisem powali na kolana wszystkie laski:D dla normalnej fajnej dziewczyny taki koles to zwykly sztywniak burak i nudziarz

Gość facet. tAKI
bkebvjeasssssssssssss ucieka tchorzu, uciekaj

Gość arkadeasa
i jeszcze myslal ze swoim opisem powali na kolana wszystkie laski nie myslal, bo wie doskonale ze kobiety wole chamow i drani, tak juz maja

Gość facet. tAKI
dissolved girl dobrze ze chociaz z tym sie zgadzasz tylko jak dyskutowac z toba, jak myslenie i kobieta to niemozliwe? hehe

Gość dissolved girl
Hehe. Pękam ze śmiechu, dawno się tak nie ubawiłam. Hehe. PS jesteście po prostu nudni do porzygu, nawet się z wami porządnie kłócić nie da. Iiiii tam.

Gość facet. tAKI
klocic tez trzeba umiec, jak zaczniesz myslec, to moze pomyslimy o klotnii najleopiej w realu, ale znajac zycie to oczywiscie stchorzysz

Gość dissolved girl
Jak co 2 minuty będziesz powtarzać teksty o myśleniu i tchórzostwie, to na taką kłótnię w realu musiałabym się zaopatrzyć w jakąś dobrą książkę, bo zdechnę z nudów.

Gość facet. tAKI
jak bedziesz myslala i nie bedziesz tchotzyla, to nie bede o tym mowil, wszystko w twoich rekach...

Pajacu nie kazdy tak jak ty sleczy cale snie przed kompem! Mam wspanialego faceta, jemu poswiece moj czas. Dla ciebie pojscie od kompa to tchorzostwo? Ty jestes takim tchorzem jakich malo, bo zamiast pojsc babke poderwac to siedzisz na kafe i wyglaszasz swojej madrosci. Tchorzu!!! :D