Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość dissolved girl
To napisz skąd jesteś, nie chce mi się przekopywać tematu.

Gość polla303
Czytam Twoje wypowiedzi autorze i nic tylko przewija się słowo równouprawnienie, a przecież nie od dziś wiadomo, że każda kobieta lubi być podrywana, a Ty mówisz, że czekasz, aż Ciebie któraś poderwie. Dziwne podejście, taki jesteś cudowny, że czekasz, aż Ci wszystko z nieba spadnie??

Gość coś mi się wydaje, że
facet. tAKI to też debil (to jego słowa) - sam nie wychwytuje ironii.

autor po prostu jak kazdy człowiek musi wyładowac ta zła energie.... doszedł do czegos w zyciu a i tak nikt go za to nie chwali... wiec to normalne zachowanie oczywiscie wina tez jest malucka po stronie kobiet bo dlaczego tego nie widza? moze brak szczescia albo serio nie chca tego widziec bo cos im nie pasuje.... a to co nie pasuje to autor ma wpojone od małego wiec wina gdzie lezy?

Gość facet. tAKI
Czytam Twoje wypowiedzi autorze i nic tylko przewija się słowo równouprawnienie, a przecież nie od dziś wiadomo, że każda kobieta lubi być podrywana kazda lubi bo sa wygodne, kazda tez lubi jak facet jej stawia, wszystko robi a ona wystarczy ze jest kobieta i nic nie robi...

Gość facet. tAKI
poborca jako ze jestes glupi, to napisales jak glupi...

sosssssss, a może by tak wyładowywać się w konstruktywny sposób (skoro to taki inteligent), a nie obrażać wszystkie kobiety i powtarzać w kółko to samo, nie mówiąc o manipulacji i szantażu emocjonalnym. chyba nasz facet. tAKI w tym się specjalizuje, przez co zadręcza kobiety i one go nie chcą. kto chciałby się pchać dobrowolnie w macki psychopaty?

Gość poborca
"to byla ironia" Ty jesteś ironią, trzeba być skończonym idiotą aby tego nie rozumieć.

Gość bkebvjeasssssssssssss
"autor po prostu jak kazdy człowiek musi wyładowac ta zła energie.... doszedł do czegos w zyciu a i tak nikt go za to nie chwali... wiec to normalne zachowanie oczywiscie wina tez jest malucka po stronie kobiet bo dlaczego tego nie widza? moze brak szczescia albo serio nie chca tego widziec bo cos im nie pasuje.... a to co nie pasuje to autor ma wpojone od małego wiec wina gdzie lezy?" chwalic go? za co , haha dobry zart :D za to, ze jest arogancki i bezczelny? chamstwo sie tepi :)

Gość facet. tAKI
poborca to ze jestes glupi i nie potrafisz wychwycic ironii to juz ustalilismy, niepotrzebnie sie tak denerwujesz

Gość polla303
Nie prawda, że każda lubi jak facet wszystko robi, stawia jak to napisałeś, uważam, że każda strona musi się starać, nie koniecznie każda po równo, no ale ogólnie i kobieta i mężczyzna muszą się starać żeby coś wyszło z ich znajomości, a potem także muszą pielęgnować związek jak już w Nim są.

Gość poborca
Ty głupoty piszesz od początku..ale cóż oczekiwać od intelektualnego i emocjonalnego inwalidy.

facet. tAKI spadaj na drzewo! dogadasz się z małpami. mądrzejsze od kobiet. daruj już sobie bo Cie zbanuję.

sosss to moze chwalcie sie wzajmnie :D

poborca nie daj się! :D

Gość poborca
"..doszedł do czegos w zyciu a i tak nikt go za to nie chwali" to prawda, frustracja autora jest bardzo widoczna:)

Gość facet. tAKI
poborca kazdym kolejnym wpisem potwierdzasz ze jestesm debilem dawaj wiecej, pokaz jak wielkim jestes debilem, czekamny

facet. tAKI kazdym kolejnym wpisem potwierdzasz ze jestesm debilem dawaj wiecej, pokaz jak wielkim jestes debilem, czekamny

"Ty głupoty piszesz od początku..ale cóż oczekiwać od intelektualnego i emocjonalnego inwalidy." strzal w 10 !!! :D haha Autorze ty juz pokazales kto tu jest debilem :D

poborca, jeśli jesteś facetem i debilem to konkluzja jest taka, że facet. tAKI też debil. jeden za wszystkich - wszyscy za jednego. :D :D :D

Gość poborca
Twój kretynizm jest potwierdzony i dobrze udowodniony - wystarczy abyś trafił do wariatkowa. Mam coraz lepszy humor, a ty popuść pasek i się nie spinaj.

Gość arkadeasa
mocne jestescie w kupie, latwo najezdzac w kupie na jednego faceta.... jak by przyszlo do rywlizacji jeden na jeden to nagle wszystkie kobiety by pouciekaly

poborca LUBIĘ CIĘ :D

Gość facet. tAKI
Psy szczekaja a karawana jedzie dalej

arkadeasa tak sobie tlumacz :D autorze-nie placz tylko :D

facet. tAKI a głupota Twa KWITNIE :D

Gość poborca
"kazdym kolejnym wpisem potwierdzasz ze jeste(S)m debilem" palce na klawiaturze już się plączą

Gość arkadeasa
takie sa fakty facet napisal pare slow prawdy o kobietach i zaraz zostal przez nie obskoczony

poborca, on po prostu w końcu napisał całą prawdę o sobie :D