Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udamisie-musi!

Schudnę 17,5 kg na diecie Dukana, do końca roku będe szczupła!

Polecane posty

blackberry_88 to super, że już możesz normalnie wchodzić na forum! :) Ja na razie ważę sie codziennie, póki waga spada motywuje mnie to do dalszego odchudzania:) Jestem na dukanie, ale zastanawiam się czy nie zacząć jeść małych porcji co dwie godziny, ale normalnego jedzenia. I tak ostatni posiłek o 18 + ćwiczenia. Na dukanie tstrasznie mnie mdli. Ale zobaczymy jak bedzie jutro.

Mgd89 - Kiedys jadlam kilka dni jablka! Wlosy garsciami mi wychodzily, dlatego teraz jem to co lubie malo a czesciej. Nie jem ziemniakow bialego chleba, tlustych i ciezkostawnych potraw, mies, slodyczy ( choc przed @ zawsze zjem cos, no i czasem loda) . Jak bedziesz się wciaz źle czula zmien diete nie ma co ryzykowac. Zdrowie wazniejsze. Super że ci waga spada! :) no i cwiczenia to podstawa, a u mnie z tym kiepsko.. Brak sil checi i lenistwo. Ale dzisiaj planuje steper i hula hop jak wroce do domu. :)

Hej hej dziewczyny:) chyba zrezygnowałyście z tego topiku..;( jak diety? udamisie- rzuciłaś dukana? co teraz? jak samopoczucie? bleckberry- a Tobie jak idzie walka z kg? mgd89- nadal dukan czy na coś zdrowszego się przerzuciłaś? pozdrawiam Was serdecznie ;)))

hej! ja jednak przerzuciłam się na małe, a częste porcje maks do 18, bez ziemniaków, pieczywa i slodyczy + hula hop i ćwiczenia. A jak tam u Was?

Jestem i ja. Widze że topik upada. Trzymam się dietki, na razie ok 0.5 kg spadlo. Do 67 już zeszlam. Marzeniem moim jest zobaczyc 60 kg !!! :)

hej dziewczyny, nie zaglądałam,żeby was nie kusić ;) ale mam nadzieje,że nadal trwacie w swoich postanowieniach o super figurze. Trzymam kciuki nadal!! ;)