Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kolebka

udane życie i beznadziejny seks - rozstanie?

Polecane posty

Gość kolebka

Jestem z moim facetem półtora roku. Seks z Nim to katastrofa. Pare posunięć i finish, czasem wystarczy minutka. Po wytrysku, "on" nie jest już w stanie działać. robi się flaczek i zmniejsza się jeszcze bardziej, a i tak to zaledwie 14 cm... Próbowaliśmy już każdą pozycje, brał tabletki, mimo tego że ma dopiero 20 lat.. z początku było jeszcze gorzej bo używaliśmy prezerwatyw, co było jeszcze bardziej męczące, przerzuciłam się jednak na tabletki, walczę o ten związek jednak i tak wciąż jest to samo. On bardzo chcialby dać mi przyjemość, ale mnie nie satysfakcjonuje 2 minuty stosunku . Dodatkowo mój chłopak przytył, jprzestał dbać o siebie, puszcza bąki przy mnie , beka, co mnie obrzydza. On ogolnie już mnie nie pociąga, nie podnieca, jego dotyk jest frustrujący, czasem nawet boli. Boli też w sercu.. co doprowadziło już do niejednokrotnych łez ... jestem z Nim, bo on mnie kocha, jestem dla Niego całym życiem.. :( Ale jednak Seks w związku jest bardzo ważny, gdy seks jest udany, w związku się układa. a My częśto się o ten seks kłócimy.. osoby które nazwą mnie zdzirą, niech się lepiej nie wypowiadają. Nawet nie wyobrażają sobie jakie to uczucie. Mieć kochającego chłopaka z do niczego nie nadającym się penisem. Nikomu tego nie życzę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować