Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzask

jako stuprocentowy facet uważam, że kobiety są ogłupiane

Polecane posty

Gość zatrzask

zobaczcie, wystarczy otworzyć stronę ONET albo WP i na głównej stronie dziennikarze prezentują poradniki modowe dla kobiet, które się totalnie zaprzeczają, całkowity debilizm dziennikarski, tak uważam, i tak, w jednym poradniku dla kobiet jakaś durna dziennikarka doradza kobietom - pamiętaj , że to jest wieś, jeżeli pod bluzką lub sukienką wystają paski od biustonosza, że paski nie mogą być nawet przezroczyste , więc wiele kobiet idąc za radą dziennikarki pozbywa się zupełnie wiaderek i tzytzkonosze pozostaje w szafie i kobieta pod sukienką nie zakłada nic aby wyglądać modnie a gdy już w samą sukienkę wskoczyła bez wiaderek to jest totalnie opluta przez inną dziennikarkę za to, że ośmieliła się wyjść z domu bez wiaderek , o to przykład http://nocoty.pl/gid,14829240,img,14829730,kat,1013701,title,Gwiazdy-w-stanikach-i-bez-nich,galeria.html?T%5Bpage%5D=6 jak wiadomo, kobieta-kobiecie nigdy dobrze nie doradzi ale takiej durnoty to jeszcze nie widziałem, faktycznie można dostać szału , zdurnieć i zgłupieć, kurza twarz, a może na tym komuś zależy aby kobiety ogłupiać ?

Gość fochland
i co z tymi paskami od cyckonoszy, powinny być widoczne, czy nie ?

Gość maedziiiaaa
to te paski od biustonoszow mają byc widoczne czy nie? : o ja mam przezroczyste i nie zwracałam na to uwagi. Możesz dac linka gdzie piszą, że ramiączka od biustonoszow mają byc niewidoczne??

co tu dużo mówić, ręce opadają, zwłaszcza na osoby, które ulegają sugestiom

Gość zatrzask
skoro było zapytanie o źródło tego ogłupiania kobiet to podaję link na tacy http://kobieta.wp.pl/gid,14829390,img,14829467,kat,1025653,title,Najczestsze-modowe-wpadki-Polek-Wystajace-ramiaczka-od-stanika,galeriazdjecie.html

Gość Panienka Róża
Jeżeli kobieta daje się tak ogłupiać to jej problem...