Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srali muchy bedzie wyosna

Nienawidze psow !

Polecane posty

Gość srali muchy bedzie wyosna

sa niebezpieczne zwlaszcza bezpanskie a najgorsze jest SZCZEKANIE ! gdy jakis pies szczeka podnosi mi sie cisnienie, jestem zla sfrustrowana i mam ochote zabic tego psa, dziamocze jak popierdolony, gdzie tu inteligencja? Psy to debile, inteligentne to sa szympansy a nie takie cos

Gość huuih
moj jamniczek cie pozdrawia:P

Gość jak szkoda i żal
że istniej takie coś jak TY :(

Gość kto cie lepil :O_o
oj to nie dobrze, ze nienawidzisz psow. Siebie pewnie tez, a to tez nie dobrze. Obys nie spotkala sam na sam mojego amstafa w windzie. :d

Gość hsuehggiuy
co i przeszkadzają psy? Psy są kochane, jeśli dasz im miłość to one Ci ją wzrucą z dwu krotną siłą. Jeśli ich nie lunbisz to nikt Cie nie zmusza żebyś je miał. Mam nadzieje że nie masz żadnego psa?

Gość marek warszawa stadion
ja jem czasem psy, calkiem smaczne, mam nadzieje ze beda bardziej popularnym daniem w Polszy

Gość ale pojebów tutaj
pełno :( zjedz swojego kutasa marek warszawa

Gość ewka73
Nie rozumię takich ludzi!! Jak można psów nie lubić. To najkochńsze istoty na świecie. Pewnie ich nie lubicie bo są mądrzejsze od was!!!

psow mozna nie lubic tak samo jak zupy pomidorowej albo pszczol czy jaszczurek, nie ma w tym nic nienormalnego. Tylko sposob w jaki sie niektorzy ludzie wypowiadaja, lub podejscie, ze chcialoby sie zabic zwierze bo wydaje jakies odglosy.... to sa niepokojace oznaki jakiegos zaburzenia w glowie. Mam nadzieje, ze na placzace dzieci tak ostro nie reagujesz (nawet w myslach)...

kiedy ktoś zakłada temat,że nie lubi dzieci jest ok kiedy ktoś nie lubi psów jest krytykowany **Mycha -dobrze napisane

Gość maedziiiaaa
Możesz ich nie lubic, ale po co od razu tak o nich piszesz? Pewnie nigdy nie miałas psa.

Gość karolinnnnnnkaaa
Nienawidze dzieci ! - placza - sraja pod siebie - rzygaja, matki mowia ze im sie ulewa - rzygi to rzygi - kosztuja fortune - trzeba zrezygnowac ze spontanicznych wyjazdow,podrozy,pracy etc - kiedy dorastaja chca kasy na ciuchy,kosmetyki,telefon (piwo,wodke,papierosy,dziwki tj.laski z osiedla oraz narkotyki) - nastoletnia corka moze sie zeszmacic i wrocic do domu z brzuchem a syn...trafic do pierdla - na starosc i tak nam nie podadza szklanki wody bo...(tu setki powodow) co wiecej ...beda chcieli dostac nasz majatek !!! Szansa na normalne, nie zepsute(co w dzhsiejszym swiecie jest niemal niemozliwe) jest bliska zeru...dlatego lepiej adoptowac np 10letnie niz brac(robic) kota w worku bo i tak wyrosnie zapewne z tego brzydki smierdzacy balas, rzyg i w ogole smiec. Pozdrawiam i zycze milej nocy. Karolinka lat 24 stewardessa Polskich Linii Lotniczych czekajaca na odlot-doslownie i w przenosni :D

Gość mwś
nienawidze psow/nie lubie psow = jestes ZLYM/NIEDOBRYM czlowiekiem

Gość hdddjed
karolinka to wy latacie na bani? nie chcialabym z toba nigdy leciec, a juz napewno z takim podejsciem nie powinnas pracowac w liniach lotniczych...

Ja też psów nie lubię. Dzieci też. Też mnie wkur wja szczekanie i nie mogę spać z otwartym oknem, bo sąsiad wypuści szczekaczkę.

Gość jdtwtdpwjptgapt
tez mnie wkurwiaja bezpanskie psy, poza tym zostalam dwa razy ugryziona. 1 jako dziecko,2 jako 19latke. Boje sie kazdego psa, nawet na smyczy. Do kotow takze nie mam zaufania, zdenerwowane sa rownie grozne jak psy. Lubie spokojne zwierzatka : kroliki, zolwie, swinki morskie

Gość z dzieciństwa się wyrasta
"Do kotow takze nie mam zaufania, zdenerwowane sa rownie grozne jak psy." Kot sam w sobie jest łagodnym i cichym zwierzęciem, bez powodu nigdy się nie denerwuje, chyba że jakiś człowiek się z kotem drażni złośliwie lub chce mu zrobić krzywdę to wtedy kot się denerwuje albo jak jakiś inny kot chce zgwałcić kocice no to wtedy też. To chyba naturalne, że zwierze się broni kiedy jest w niebezpieczeństwie.