Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worek muchomorka

Czy powinnam się martwić?

Polecane posty

Gość worek muchomorka

Jestem z facetem od 2 miesięcy. Zawsze spotykaliśmy się albo u mnie albo na mieście, ale ostatnio musiałam na jedną noc zostać u niego. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy jak weszłam do jego pokoju to czerwone pudełeczko. Zapytałam i uzyskałam odpowiedź, że to prezent od byłej. Tłumaczył, że mu się podoba i dlatego zostało, ale na moją prośbę schował. Później kiedy wyszedł do łazienki zaczęłam się rozglądać po pokoju, ot tak, z nudów, bo długo nie wracał. I... znalazłam zdjęcia jego byłej. Nic nie powiedziałam, bo znalazłam je w szafce, do której wrzucił tamto pudełko. Niczego nie szukałam, nie spodziewałam się, że cokolwiek znajdę. Na drugi dzień poprosił mnie, żebym mu kartę wyciągnęła z portfela i tu też natknęłam się jej zdjęcie. Powiedział, że się zawieruszyło, że nawet nie wiedział, że je ma i że mogę wyrzucić. Wtedy zapytałam go czy ma jeszcze gdzieś jej zdjęcia, ale zaprzeczył. Później dodał, że może gdzieś na strychu są, że schował, bo zdjęć się nie pali, ponoć przynosi to pecha? Ponieważ widziałam jej zdjęcia w tamtej szafce to wiem, że tu mnie okłamał... Opcja że zapomniał o nich raczej odpada, bo musiał je zauważyć kiedy chował tamto pudełko. Może on ciągle o niej myśli, może chce, żeby wróciła? Nie wiem co mam myśleć. Byli ze sobą 3 lata, wcześniej nie miał nikogo i to ona z nim zerwała. Mówił, że mu ulżyło, bo to był toksyczny związek, a uczucie dawno wygasło, ale on nie miał odwagi, żeby to zrobić. Mówi, że mnie kocha, a o niej wspomina tylko wtedy kiedy ja go o coś zapytam. Ale po co mu te zdjęcia???

Gość dgsgdhsgdhsgdh
a ile mineło od tego jego związku.. Wiesz, 3 lata to juz powazny związek, czego nie mozna powiedziec o 2 mcach...Ona na zawsze bedzie waznym wspomnieniem, mój mąz chyba do dziś -7 lat zwiążku- ma w albumie w rodzinnym domu foto byłej, ja gdziestam mam foto byłego...Normalne..Narazie to czekaj na rozwój sytuacji. @ mce to za mało...