Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askaaaa

Depilator Silk'n flash & go - opinie

Polecane posty

Gość Askaaaa

szukam w internecie opini na temat tego depilatora ale niestety nie jest ich dużo... Może ktoś z Was ma to urządzenie i podzieli się swoimi wrażeniami? Czy warto zakupić taki depilator (korzyść z samodzielnej depilacji jest dla mnie ogromna) czy może polecacie inną metodę? Z góry dziękuję za opinie

Gość Culineo
Dołączę się do pytania, żeby nie tworzyć nowego wątku. Ten depilator to jest pęsetowy czy dyskowy? Czytałam na portalu o depilacji, że lepiej używać dyskowych, jeśli ma się wrażliwą skórę ( http://www.depilacja.edu.pl/sposoby/wady-i-zalety-depilatora ) Możecie mi polecić jakiś fajny depilatorek tego typu.

Gość Mariola z Opola
wrażenie jest zajebiste

Gość Gogosia123
Up

Gość amber_221
Nikt nie używa?

Kurczaczek cena trochę mnie przeraża, ale mam chętkę na taki depilator, niż gonić do salonu na wosk.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No wlasnie, tos probowal depilatora laserowego w domu? Czy naprawde dziala i na jak dlugo jest spokoj o zastosowaniu?

Gość Gaga223
A właściwie to gdzie kupiłyście swoje lasery? Szukam w necie i znalazłam tylko jeden sklep internetowy w którym można go kupić w Polsce. Coraz mniej jego ofert... Czy to oznacza że jest kiepski i mało chętnych na zakup?

Gość Nitkaaaa
Ja kupilam flasha, za 2 dni powinna go dostac przesylka. Sama jestem ciekawa jak sie spisze. Mam nadzieje ze chociaz w niewielkim stopniu ograniczy ilosc niechcianego porostu ;)

Dużo skuteczniejszy jest SILKN model podstawowy. Nogi "robi" się w pół godziny a nie w 1,5 h. Lampa wystarcza na dłużej i ma wymiar 2 na 3 cm.

Gość ggroch
ja od 2 tyg mam silkna zobaczymy jakie beda efekty, a zapłaciłam niecałe 900 zł ze zniżką za nówke z 1 lampą. jak ktoś jest chętny to mam kupon rabatowy na 20procent mogę podać na prv.

Gość noovvaa
Ja właśnie kilka dni temu nabyłam ten model. Na razie "zaatakowałam" pachy :-) Mam nadzieje, że spełni swoje zadanie! Bardzo chętnie usłyszałabym opinie na jego temat. Ale jak piszecie, mało tego w sieci.

Witajcie:) Ja zakupiłam sobie silkina jakiś czas temu...Świetna sprawa:) Miałam gęste,czarne włosy na nogach,dosłownie jak u faceta:( Po pierwszej sesji zauważyłam tylko wolniejszy wzrost włosków(w tydzień po silkinie wyglądały jak na trzeci dzień po maszynce),po drugiej sesji tak samo,po trzeciej sesji:szok!!!odrosło około 1/3 włosków!!!!Ogólnie nogi depilowałam już 6 razy i mam jeszcze pojedyńcze włoski.Myślę,że wynika to z tego ,iż nie przykładałam depilatora dokładnie raz przy razie(jest z tym trochę problemu).To tyle co do nóg,od kolan w dół.Pachy deplilowałam 4 razy i nie ma jeszcze efektów.Podsumowując:2 kasety wystarczyły mi na 6 depilacji nóg od kolan w dół(mam gruuuube nogi i były mooocno owłosione), 4 depilacje pach oraz jedną depilację nóg(szczupłych)mojej córki.Aaaa ,depilowalam co 7 dni.Wielkim plusem jest brak wrastających włosków!!!

Gość Aga_86
Jestem szczęśliwą posiadaczką depilatora Flash&Go! Już po dwóch zabiegach zauważyłam zadowalające efekty na nogach, włoski jeszcze rosną ale wolniej i jest ich dużo mniej. Efekty nieporównywalne do zwykłej depilacji!

Gość gość
Ja mam depilator flash & go do sprzedania- używany. Zużyłam na nim dwie lampy które były w zestawie- czyli prawie nówka sztuka. Niestety nie mam do niego gwarancji- zgubiłam przy przeprowadzce. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana zakupem to mogę przesłać zdjęcia na maila. Oczywiście przed użyciem trzeba będzie kupić lampę. Ja szczerze mówiąc jestem średnio zadowolona z efektu i chyba jednak wolę mój stary pęsetowy depilator. Mogę wystawić na Allegro jeśli ktoś w ten sposób poczuje się bezpieczniej :). Jeśli macie pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam me_ona@wp.pl

Gość Natka_81
Widzę że odczucia są przeróżne. Ja posiadam depilator Flash&Go od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Wkładam krótkie spodenki i nie przejmuję się, że gdzieś tam wyrastają już jakieś włoski. Z pachami było trudniej, ale trochę cierpliwości i też jest ok.

Gość gość
Hej, potrzebuję instrukcji obsługi w j. polskim.

Gość gość
Na mnie nie dziala a, po 3 miesiacach zero efektu

Gość gość
Witam, jestem pracownikiem firmy Vakomtek S.A. obecnie jedynym dystrybutorem na Polskę marki Silk'n. Jeśli potrzebowałby ktoś instrukcji obsługi, informacji nt produktu, lub chciałby go zakupić zachęcam do kontaktu : Marzena 61 -652- 91-89 lub m.szplitt@vakomtek.com PS: obecnie produkt dostępny jest w sieci MediaExpert oraz Carrefour.