Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa552

Modelka..

Polecane posty

Gość Kasiaa552

Witajcie :) Zakładam ten wątek bo mam mega problem, dostałam się do ćwierć finału konkursu na qeen of polen, wybrali 20 dziewczyn z około 60.. Teraz mają wybrać kilka które pojadą na finał do turcji.. Z tym że mam trochę daleko bo 300 km w jedna stronę.. I nie wiem co robić ? Mój facet jest o to obrażony, zazdrosny i nie wiem co jeszcze, boje sie ze jak tam pojade, albo ewentualnie dostane sie do finalu w turcji to to bedzie koniec naszego 3 letniego zwiazku... ;/ z 2 strony to dla mnie mega szansa ktora juz moze sie wiecej nie powtorzyc.. ;/ zawsze marzylam o fotomodelingu, wiec jak by nie bylo to dla mnie jakas szansa.. Co mi radzicie ? Boje sie ze jak nie pojade to ze bede do konca zycia sie zastanawiac co by bylo gdybym sprobowala, a z 2 strony kocham mojego faceta, i nie chce sie z nim rozsawac.. a nie wydaje mi sie zeby to zrozumial... A po 3 moze byc tez tak ze pojade taki kawal i nigdzie sie nie dostane..

Gość Kasiaa552
Mam nadzieje ze cos mi sesownego doradzicie, nie mam za bardzo z kim o tym pogadac dlatego napisalam tutaj :)