Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama za poważna chyba

Mam straszne wyrzuty sumienia bo dla zasady nie kupiłam córci ślicznej maskotki

Polecane posty

Gość Mama za poważna chyba

Bylysmy dziś w Empiku poszukać książeczek o przedszkolu, bo moja corcia od września idzie do przedszkola właśnie. Książeczki nie znalazlysmy, ale moja corcia pokochala słodka maskotki króliczka za 50zl. Powiedziałam jej ze jest za droga i nie kupię jej. Wiele razy tak mowie, ponieważ staram sie uczyć dziecko ze nie moze dostać wszystkiego na zawołanie. Tlumaczylam, ze sie jej znudzi. Ona prosiła i była zawiedziona. Była taka grzeczna... Kiedy odchodzilysmy podeszła do króliczka i powiedziała - mamusia Cie nie kupi bo jesteś za drogi, i dała mu buziaczka.... No rozbiła mnie. Potem rozmawialiśmy w drodze przez tel z mój mama i mała powiedziała - tak mi przykro babciu bo nie mogłam kupić slicznego króliczka . A kasę mam na tego królika. Moze jestem zbyt zasadnicza. Moze powinnam jej kupić i zrobić jej niespodziankę.

Ja bym kupiła. Od czasu do czasu to nie problem. A zawsze możesz powiedzieć że to w nagrodę że była dobra ostatnio czy posłuszna. Zrób jej tą niespodziankę bo aż mnie wzruszyła ta Twoja córeczka :)

Gość wiesz co?
kup tego królika- i zrób małej niespodzianke :D bedzie zachwycona :)