Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła_dżdżowniczka

Kultura na forum

Polecane posty

Gość Miła_dżdżowniczka

Pytanie do was ilu forumowiczów potrafi prowadzić dyskusję bez obelg i agresji oraz czy wy sami twierdzicie, że potraficie?:)

Gość Miła_dżdżowniczka
... chamy jedne bez kultury ? :classic_cool:

Gość zamulonyy
tu sami twardziele ktorzy nie dają sobie w kasze dmuchac :D

I co na słowo uwierzysz?:P Potrafię być ordynarna i złośliwa, czy mimo wszystko kulturalna... trudno mi rzec. Będąc pod innym nickiem("Kultura mam na drugie") słyszałam różne wypowiedzi, albo, ze idealnie do mnie on pasuje albo, że kultura to nie mam nawet na dziesiąte. Nawet to jest kwestią subiektywną:P

Gość Miła_dżdżowniczka
sram na was a kulture mam w tzipie hahahahaha

Gość Miła_dżdżowniczka
Haha te dwa ostatnie to podszywki, ale udane nawet.:) Tak pytałam, bo ciekawa byłam, czy się przyznacie. Też mam nick przewrotny, bo ani dżdżownicą ani za miła nie jestem zazwyczaj.:)

Gość Miła_dżdżowniczka
Ale po prostu gdybym kiedyś na tym forum zobaczyła coś takiego: ktoś przyznaje, że nie miał racji i przyznaje się do błędu. Chyba bym się posrała na miejscu ze ździwienia.

Gość Miła_dżdżowniczka
wiadomo, że nikt nie oczekuje, że na forum będą się do niego zwracać per Pan, Pani ale czasem pewne bariery tej wolności słowa są przekraczane moim zdaniem. ; p

Ej, a właśnie, był tu taki co chciał per panować:D Ludzie różni są:P Ja się nei przyznaję do błędów...nie mam potrzeby bo mam zawsze rację:classic_cool: A serio, do dziś pamiętam jak głupotę w sprawie pochodzenia Cyganów palnęłam:P No i musiałam przeprosić, bo wyśmiałąm kogoś kto wiedział co mówi i miał rację.

Gość Miła_dżdżowniczka
ludzie wiją się i syczą, wyzywają i udowadniają swoje racje. A tak naprawdę czasem już nie wiadomo kto ma prawdziwą rację i tych racji wydaje się być wiele, a raczej wydaje się każdy ma ją po trochu. Ale biją się i wyzywają do ostatniej kropli krwi jak prawdziwi Polacy:) to się "ceni". :D