Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana bratem

Brat całował się z

Polecane posty

Gość załamana bratem

On ma 19 lat i przyłapałam go jak całował się z kolegą, czy on jest pedałem? Powiedział, że tylko ćwiczył przed całowaniem się z dziewczyną, żeby nie wyszło, że jest nieobyty w tych sprawach. Co mam o tym myśleć? Jak to powiedzieć mamie? Dodam, że mam 17 lat i wywarło to na mnie druzgocące wrażenie.

Gość fjbgntuir
oczywiscie-twój brat jest gejem:)

Gość nie powiedział Ci prawdy...
nie ćwiczył przed pocałunkiem z dziewczyną; widocznie coś z jego orientacją seksualną jest nie tak.

Witam A czy ty chciała byś by powiedział rodzicom, gdybyś całowała się z dziewczyną, lub był lesbijką? No nie sądzę, to już jego sprawa, a puki nie całował twojego faceta ty nie powinnaś się do tego wtrącać. To co że cię to zniesmaczyło, w końcu to twój brat a na kim jak na kim ale na rodzinie trzeba przynajmniej polegać Pozdrawiam

Gość załamana bratem
jak nie powiedzieć o tym fakcie mamie? powinna wiedzieć, może jeszcze uda się go uratować i wyprowadzić na ludzi.

Jest pełnoletni to jego życie, rodzice za niego go nie przeżyją, wybór czy powiedzieć mamie czy też nie należy do niego a nie do ciebie. Pozdrawiam

"te, seba1985" Po pierwsze brak przecinka "chciała byś, by powiedział..." i zjedzona literka po przez słabe naciśnięcie jej na klawiaturze. To jeszcze nie zbrodnia przeciwko ortografii. A jeśl tak z ciebie "Ortoznawca" to pisz z dużej litery, wstawiaj przecinki i kończ zdania kropeczkami a nie zawracaj ludziom głowy, bo liczy się odpowiedź na problem. Pozdrawiam

Gość te, seba1985
mądrala, "chciała byś" pisze się "chciałabyś".

"te, seba1985" A ty dalej bez konta, i dalej z małej. "Mądrala" - o inteligencji nie świadczy umiejętność poprawnego pisania wszystkiego w polskiej ortografii, zerknij do książek z pedagogiki - jest wiele rodzai inteligencji.

Gość te, seba1985
jak zaczniesz pisać poprawnie, po polsku to ja zacznę pisać z wielkiej litery. a o inteligencji, przede wszystkim, świadczy znajomość ortografii.

Gość koniecznie powiadom
Trzeba go ratować, leczyć. On na razie myśli, że skoro jest taka moda, taki trend i w niektórych państwach są politycy popierający tą chorobę, a nie ją leczący, aby mieć głosy w wyborach od tych chorych, to widocznie tak można i się jeszcze zacznie tym chwalić, może stwierdzi, że trendy zostać projektantem mody, itp, itd. Ale nie tędy droga. To choroba, którą należy leczyć i to jak najszybciej. Tylko nie krzykiem, a rozmową, przy pomocy psychologa, pedagoga szkolnego, lekarza seksuologa w lecznicy dla osób cierpiących na homoseksualizm.

Gość cbvcbmozd
może jeszcze zostanie człowiekiem, powiedz mamie

na samą myśl robi mi się słabo ale nie powinnaś mówić rodzicom sam powie jak będzie gotowy