Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastamsobie

Kupa vs nocnik!!!!

Polecane posty

Gość jakastamsobie

Dziewczyny mam pytanie, kiedy wasze pociechy zaczeły robic kupe do nocnika? Moja córka w lipcu skończyła 2 lata, od 3 tyg. robi siku na nocnik bez żadnego problemu. Kupę na początku zrobiła z 4 razy do nocnika, a później cos jej się odmieniło. Robi w majtki albo zakładam jej pampersa bo za żadne skarby nie usiadzie na nocniku. do tego nikt nie moze na nia spojrzeć jak jest w trakcie robienia :D

Gość jakastamsobie

Gość jsnaj
Moja najpierw robiła kupę. Miała 10 miesięcy jak zaczęła kojarzyć "eee"(tak mówiła jak chciała). A siku jak miała 20 miesięcy.

Gość moja najpierw robial kupe
do nocnika jak miala 8 mies-nigdy w pieluche od tego czasu. z sikaniem juz troche trudniej ale kupa od 8 mies w nocnik byla. Dzieci trzeba od malego uczyc do czego sluzy nicnik bo 2 latka, ktory latal do tego czasu w pieluszce ciezko przekonac, zeby zmienil swoje przyzwyczajenia. np synmojej szwagierki ma 3,5 roku, siku od pol roku robi na nocnik ale niestety, na kupe kaze zakladac sobie pieluche

Gość maarynia
2 lata. Zaczęły od tego. Takie zachowania są normalne u dzieci, często się zdarzają. Umiejętnośc się cofa, potem wraca. Ty też nie lubisz swiadków w toalecie ;)

Gość Karolina Karyna
Obrzydliwe :/

Gość ty wyzej
nigdy nie defekujesz?

Gość jakastamsobie
córka wiedziała do czego służy nocnik. Wiele razy były próby nauczenia korzystania z niegoa ale dopiero teraz sie nauczyła, i naprawde od razu jak jej zdjęłam pampersa zaczęła sikac do nocnika. ale z ta kupą to jakas masakra :/