Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaamel

permen,maxatin,vialafil...

Polecane posty

Witam,czy ktos stosowal moze ktorys z tych preparatow,troche ostatnio niedomagam i chcialbym wspomoc sie ktoryms z nich,tylko nie mam pojecia ktory wybrac,ktory jest najlepszy...?

Kamagra. Brałem i byłem zadowolony. Ale po 1/3. Bałem się wziąć całą. Wyleczyło mnie z nie domagania.

Gość gość
ale w jakim celu to stosujecie, w celu utrzymania erekcji czy zwiększeniu ilości ejakulatu? Wiadomo, że męski orgazm nieodłącznie związany jest z wytryskiem nasienia, i im go więcej tym orgazm lepszy, to tak tylko na marginesie.

Gość staszek 52 lata
AAKG firmy OLIMP Na codzień 3 tabletki rano - 3 wieczór Przed stosunkiem 45 minut - 5 tabletek Objewy - wzwód jak trzeba, sperma wybielała, chęć wzrosła - robimy to 4 razy w tygodniu - wręcz widzę że żonka nieprzyzwyczajona - wcześniej raz na 2 tygodnie

Gość gość
@kaamel, jesli chodzi o te maxatin to nie miałem okazji go stosowac, ale ponizej podsyłam Tobie linki gdzie mozesz sobie poczytac na jego temat, a widze ze calkiem dokładne opisy tam sa wiec moze znajdziesz tam to czego szukasz, a moge tylko w taki sposob pomoc: http://www.biotrendy.pl/produkt/maxatin-suplement-wzmacniajacy-potencje/ tam z tego co patrze sa tez opisane pozostałe tabletki o ktore pytasz, ale nie bede tutaj wrzucał tego aby nie było, ze spamuje tutaj forum czy co, a jak ktos jeszcze tutaj mógłby sie wypowiedziec i pomoc koledze to byłoby narpawde dobrze