Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KafeteriankaNovaaaa

GRZYBICA POCHWY

Polecane posty

Gość KafeteriankaNovaaaa

Witam, nie byłam jeszcze u ginekologa, ale z tego co dzieje się w moich miejscach intymnych wszystkie podpunkty wskazują na grzybicę pochwy. Mam coś takiego pierwszy raz w życiu. Najpierw czułam dziwne swędzenie, potem po włożeniu palca do środka na ściankach czułam krostki, dzisiaj doszły gęste "serowate" upławy. Zbliża się weekend i nie mam możliwości, żeby w tym czasie dostać się do lekarza, a boję się, że zacznie się bardziej rozwijać. :( kupiłam w aptece maść CLOTRIMAZOLUM , ale to jest tylko do smarowania zewnętrznego. A u mnie właśnie dopiero w środku dzieją się dziwne rzeczy :( czy któraś z was przez to przechodzila?

Gość aniaKulka
daj jakieś foto

Gość chocolattemilkeeee
kup Multi gyn w aptece bez recepty jest, nawet się sprawdza. Są też globulki dopochwowe clotrimazolum, może Ci ktoś sprzeda bez recepty.

Gość KafeteriankaNovaaaa
chocolattemilkeeee no walsnie mozliwe ze uda mi sie je zdobyc. A po jakim czasie mijają te objawy przy stosowaniu tych globulek?

Gość jdbfhbfhrvbfgvrfgvrgvrgvr
Przy leczeniu grzybicy musisz koniecznie odtawić to czym grzyb się zywi, czyli cukier, nabiał i białą mąkę, mięso 2 razy w tygodniu, żadnych wędlin. Jedz dużo czosnku.kup sobie jakieś tabletki probioetyncze.

Gość chocolattemilkeeee
nie mam pojęcia bo nigdy nie stosowałam, ale myślę że po tygodniu powinno być lepiej z tego co słyszałam.

Gość jameeee
hej. też to ostatnio dostałam i pobieglam do gin tak szybko jak sie dało a żadnych upławów serowatych cieczy nie miałam. poprostu czułam , że spuchłam... nie wiem czy sie powinno samemu testować na następny tydz pójdę sprawdzić czy sie wyleczyłam.

Gość KafeteriankaNovaaaa
no ja tez nie bardzo chce na wlasna rękę, ale na chwilę obecna nie mam innego wyjscia. Jak juz mowilam do gina sie juz nie dostane dzisiaj piatek...sobota...niedziele.... i 3 dni nic z tym nie robic to troche kicha... a w tym czasie moze juz by sie zaleczalo.

Gość ddiddokki
zestaw: nagietek do podmywania zmieszany z tantum rosa (ja tak robię), osuszam miejsca intymne ręcznikiem papierowym, smaruję clotrimazolum, na florę lacibios femina. mi sięnigdy nie udało clotrimazolum w globulkach kupić bez recepty. pozdr

Gość KafeteriankaNovaaaa
Kupilam clotrimazolum globulki bez recepty. Maść tez od razu wzielam. Czytam wiele wypowiedzi i czesto spotykam sie ze ta grzybica moze byc spowodowana tabletkami anty. Od 2 tyg zaczelam brac wlasnie tabletki anty - to moje pierwsze w zyciu. czy to oznacza, ze nie moge ich brac, ze powinnam zmienic te tabletki czy moge brac je dalej a tą grzybice jakos zwalczyc?

Gość asasasasa45555
kurwa fuj wlasnie jeeem, ja peeeerdole !! z takimi to na sfere intymna peeeerdolony grzybkuuu!!!

Gość KafeteriankaNovaaaa
to po co wchodzileś/aś widząc ten opis? :) pomylilam sie wrzucając tu ten watek i skoncz przeżywać :) nie zycze Ci tej dolegliwości.