Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisia3

Kiedy kupić suknie ślubną i gdzie?

Polecane posty

Gość Alisia3

Mieszkam w Łodzi i nie wiem gdzie najlepiej kupić suknie ślubną. Czasami mam wrażenie że bez sensu jest kupić suknie w salonie. Czy znacie jakies miejsca koło łodzi np. gdzie można niedrogo kupić suknie ślubną ? Ślub mam 16.03.2013

Gość kahaa
Ja wiem tyle ze salony na Kościuszki są średnio warte uwagi - nie oferują poprawek do sukien sprowadzanych np. z Włoch. Warto odwiedzić salony na Jaracza czy Sienkiewicza. A kiedy... hmm ciężko stwierdzić. Ale myślę, że jesli ma to być suknia szyta (a nie taka wybrana z wieszaka w salonie i tylko do poprawek) to z 6-8 miesięcy wcześniej. Po suknie "na miejscu" 2-3 miesiace przed ślubem. Pozdrawiam :)

Gość alisia3
a czy ktoś kupował kiedyś suknie w Ptaku ? Moja koleżanka mówiła że warte uwagi są salony w tamtym centrum towarowym. Wspominała coś o Mona Lissie, czy ktoś wie jakie tam są ceny ?

Gość arleta kizak
U siebie w mieście, najlepiej rok wcześniej, wtedy masz pewność że będą mieli dla was czas, bo na prawdę dobre salony mają poustawiane takie kolejki, że szok.

Gość ariela k.
To prawda - ja zamawiałam suknie rok wcześniej. Podałam prawdziwą datę i miałam gotową suknię... w czwartek przed ślubem. Oczywiście wymagała poprawek - tego salonu w którym byłam, nikomu nie polecam.

Gość iza majska
Rok wcześniej to minimum. W najlepszych salonach brakuje rąk do pracy, żeby ze wszystkim nadążyć, wygląda to z lekka dziwnie. Ale rzeczywiście zakup porządnej sukni ślubnej wymaga działania odpowiednio wcześniej.

Gość gość
"Ale myślę, że jesli ma to być suknia szyta (a nie taka wybrana z wieszaka w salonie i tylko do poprawek) to z 6-8 miesięcy wcześniej. Po suknie "na miejscu" 2-3 miesiace przed ślubem" Serio? :D :D :D :D :D Ja swoją szytą zamówiłam dwa miesiące przed ślubem. :D Przyszła dwa tygodnie przed ślubem. Trzy dni zajęło paniom zrobienie poprawek. :D

Gość gambona
Marta - śliczna suknia, ile za nią zapłaciłaś? Szukam czegoś w podobnym stylu, tylko mieszkam bardzo daleko od Twojego miasta ;(

Gość ulanat
Również jestem zdecydowanie na tak ;-) To bardzo ładna suknia ślubna - wzór nie jest tak oklepany jak w pozostałych przypadkach sukien ślubnych. Sama bym mogła taką mieć, a trochę pochodziłam po salonach i... lipa.

Gość gość
Obrzydliwa udrapowana firanka.

Gość BeataMM
Przejrzyj portale ogłoszeniowe czy aukcyjne, ja swoją wyszukałam tutaj http://oglos24.pl/ogloszenia/all/all/162,suknie-slubne/1 była w rewelacyjnym stanie jak nowa, widocznie Pani moda za dużo nie tańcowała na parkiecie, tak kupiłam używaną nie kosztowała za dużo w porównaniu z tymi szytymi na miare.

Gość gość
ja nie ograniczałam się do swojego miasta w poszukiwaniach bo po pierwszej rundzie po salonach nie znalazłam ani jednego ciekawego modelu, dopiero jak zaczęłam w sieci szperać to trafiłam na salon ślubny Bianka i to był strzał w dziesiątkę, mają bardzo rozbudowane kolekcje więc na początku można się pogubić ale Panie są tak pomocne, że szybko znalazłam sukienkę idealną i w furio pinos http://salonslubnybianka.pl/kolekcje/furio/ czułam się cudownie

Gość gość
Zawsze lubiłam retro, to moje klimaty. Suknię kupiłam pół roku przed ślubem w salonie "Magdalena" w Olsztynie http://magdalena.olsztyn.pl/ Udało mi się kupić właśnie taką retro, z piękna koronką, bardzo elegancka, nie specjalnie strojna, no nie lubię przesady.

Gość Miska77777
Mam wrażenie jakbym brała ślub wczoraj a nie dwa lata temu:) Szczególnie kwestie związane z suknią ślubną wspominam mile, bezstresowo i sprawnie wszystko to przebiegło. Suknie szyłam w Nabli w Krakowie.

Gość słoneczna91
Moim zdaniem nie masz tak daleko do Warszawy to polecam Ci atelier Violi Piekut i jej stronę w internecie :) suknie są eleganckie i przepiękne, ja nie mogłam oderwać oczu od nich - klasa ! naprawdę warto wybrać się do Violi, obsługa jest bardzo pomocna i miła a suknie tak jak mówię cudowne

Gość gość
Tak tak tak! Viola jest najlepsza u nas. Sama szłam w sukni od Niej i muszę przyznać, że była najpiękniejsza na świecie. Serio. Żadna moja koleżanka nie miała równie pięknej sukni.

Gość gość
A dajcie jakieś foteczki od tej Violi:)

Gość gość
U Violi jest mega promocja teraz :) więc to dobry moment na kupno sukni ;) - 70 % na kolekcję 2017

Gość gość
Ja kupiłam w sklepie internetowym www.sklepsupermodne.yum.pl i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Ja kupiłam w sklepie internetowym www.sklepsupermodne.yum.pl i jestem mega zadowolona

Gość elwirakowalska
teraz jest dobry czas na kupno sukni ślubnej, w atelier Violi Piekut ma być promocja bardzo duża, więc taniej nie kupicie a jaka marka :)

Gość pieknapani09
tak, zgadzam się! U Violi piekut teraz najbardziej się opłaca - cena do jakosci to jakas magia!

Gość CelinaFaron
Suknie ślubną zakłada się raz w życiu więc naprawdę warto się rozglądnąć za idealnym modelem. Ja nie ryzykowałam i zamówiłam suknie w salonie Nabli w Krakowie. Tam pomogli mi z doborem odpowiedniego fasonu i wyszło naprawdę pięknie. Czułam się w tym dniu wyjątkowo.Będę długo pamiętać ten dzień.

Gość gość
Teraz jest idealny moment na suknię od Violi Piekut - w atelier na Okrzei jest promocja -70 % :) nie mogłam sobie lepiej wymarzyć

Gość Wiktoriaosesek
Bardzo mile wspominam wszystkie kwestie związane z moją suknią ślubną:) Przymiarkę miałam dosłownie jedną (w salonie Nabla) a kreacja leżała idealnie. I dobrze, bo mieszkam w Wadowicach i ciężko byłoby mi przyjeżdżać częściej do Krakowa.

Gość anita55

Ja też swoją kupowałam u Violi i jestem zadowolona z obsługi, a z Łodzi do Warszawy nie jest daleko 😉

Gość gość
Dnia 3.03.2019 o 17:33, Gość anita55 napisał:

Ja też swoją kupowałam u Violi i jestem zadowolona z obsługi, a z Łodzi do Warszawy nie jest daleko 😉

A wymyśliła już cokolwiek własnego, czy dalej zrzyna chamsko cudze projekty?

plotek.pl/plotek/56,79592,23867200,piekut-ubiera-polskie-gwiazdy-ale-jej-...enki-to-kopie-dowodow...enki-to-kopie-dowodow.html