Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalalla

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość onalalla

kurde mam problem... byłam na dyskotece, mam męża od 5 lat jest marynarzem, on wie o moich wyjściach które zdarzają się rzadko ale jednak czasem gdzieś wyjde. Na baletach uśmiechał się jakiś facet i zobaczyłam, że pracuje on z moim i męża znajomym zatańczyłam z nim raz. pouśmiechaliśmy się do siebie a później on mnie ze 2 razy pocałował w policzek.. eh... i nie wiem czy ktoś to widział cz on to przekaże znajomemu tak mi jakoś wstyd powiedzieć mojemu? zobaczymy się za 3 miechy nie wiem czy w smsie czy emailu mu napisać, dla mnie to kompletnie nic nie znaczyło ale mi wstyd.

Gość ola z opola
a doopy mu dałaś?

Gość onalalla
nie był pocałunek w policzek z jego strony jak siedziałam na krześle to podszedł i cmok

Gość ola z opola
a co bylo potem w kibelku?

Gość ola z opola
wydymal mnie w kiblu i spytal czy mam kredens w domu czy jestem w ciazy?

Gość onalalla
eh dzieki

Gość hk,hjkh
Napisz Mężowi prawdę. Lepiej tak, nawet gdyby miał sie poboczyć. Bo później może ktoś życzliwy mu o tym powiedzieć , dodając coś jeszcze od siebie 3 grosze i wyjdzie grubsza sprawa.

Gość onalalla
no właśnie nie wiem kurcze co mam zrobić bo czuje, że wojna bedzie:(((

Gość hk,hjkh
Wiesz lepiej teraz wojna, niż później niedomówienia mają popsóć związek. Ja miałam podobną sytuację. Wyszłam na piwko na powietrzu ze znajomymi z uczelni. I jeden podchmielony kolega próbował mnie złapać z piersi i pupe. Dostał w zęby ode mnie. Gryzłam się ze dwa tygodnie ze sobą by powiedzieć Mężowi, bo on gdy wypadał mi zjazd dostawał białej gorączki z zazdrości, bo na 80 osób na roku było ze mną 5 dziewczyn. W końcu powiedziałam. Był foch. Gdyby ten delikwennt-sprawca był obok to mój Mąż by go rozniósł w drobny mak. Ale po latach wiem , że opłacało się powiedzieć.

Gość onalalla
no tak , ale ja pozwoliłam na te 2 pocałunki:( nie odepchnęłam go:(((( i jest mi z tym źle,bo nade wsystko kocham mojego męza i po trzezwemu w zyciu bym na cos takiego nie pozwolila a mój mi powiedział, że jak go kiedy zdradze to mi walizki spakuje i za drzwi mnie wyrzuci a ja nie wiem czy on to potraktuje jako zdrade wiem, bo byl powazny jak to powiedzial:((((((( boje sie ze ktos zyczliwy moze cos powiedziec a z drugiej strony mysle, ze to pierdola byla:(

Gość Ty Najlepiej znasz
swojego Męża. Pomysl jak On by zachował sie w Twojej sytuacji. Jeśli to była pierdoła to nie ma sensu mówić.

Gość onalalla
po co mam go denerwować:( ah jest mi źle, w życiu bym sie nie pocałowała z innym facetem:((((( w usta , ale ta adoracja ze strony tamtego mi sie podobala. kobiety sa jednak prozne, a ja mam teraz schize ze ten powie swojemu koledze ze mnie pocalowal w polik 2 razy a tamten mojemu przekaze...albo ktoremu z sasiadow

Gość onalalla
tylko nie wiem czy faceci sie zajmuja takimi rzeczami. a moze tamten tak sie napil ze zapomni:( kurde nie wiem , zle mi:(((

Gość widać, że dziewczyna sobie
"ale ta adoracja ze strony tamtego mi sie podobala." zdradziłaś go emocjonalnie jak facet jest normalny to Cię wywali na zbity ryj

Gość onalalla
eh i macie racje czuje sie do dupy na prawde i jest mi wstyd i wstydze sie nawet wyjsc z klatki

nie jest Ci wstyd tylko się boisz, że chłop się dowie

i jest mi wstyd i wstydze sie nawet wyjsc z klatki" a masz piwnice połaczone? Jesli tak to piwnicą zejdź do ostatniej klatki i nie będzie "skapy"

Gość bibiki
ten/ta od zdrady emocjonalnej jest śmieszny. Dziewczyno zdradą to nie było. Może maż nie będzie zachwycony,a le lepiej mu powiedz, w końcu nic takiego się nie wydarzyło. Pocałunki w policzek zdarzają sie na weselach, przy składaniu życzen. To nie jest zdrada

Gość onalalla
regres a ty byś się kumplowi pochwalił?

Gość bibiki
a powiedz to dla własnego spokoju i poczucia uczciwości.

Gość onalalla
jak bys laske pocałował;p

Gość onalalla
ja sie tylko boje wojny, jeste dosc atrakcyjna i moj zazwyczaj nie lubi jak gdzies ide. a taka akcja zdarzyla mi sie po raz pierwszy

Gość aj ja jaj
dziewczyno bedziesz sie mezowi tlumaczyc z takiej glupoty? To dopiero urosnie to do rangi waznego wydarzenia skoro az spowiadac sie musisz. Daj sobie spokoj, nie masz wiekszych problemow to pomysl o glodzie w Afryce.

bibiki mylisz się powiem więcej zdrada emocjonalna może być powodem do orzeczenia rozwodu z winy autorki

jak bys laske pocałował;p" w policzek? Ale czym sie tu chwalić? Ja często całuje kobiety w policzek(koleżanki,znajome) i nie za bardzo wiem czym sie tu chwalić?

Gość onalalla
podobała mi sie adoracja, ale nie miałam ochoty na nic wiecej nawet na pocałunek w usta

podobała mi sie adoracja" kopulacja pewnie też by ci przypadła do gustu ;) Nie panikuj,bo nic sie nie stało i nie rób z tego problemu