Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witajcie w piątek....

Polecane posty

Wiecie ja sobie szkole zaraz odkrece ze nie chce miec nic wspolnego ze szkola NIGDY i moge byc.A wy sobie robcie co chcecie. Z ta renta na zachodzie. Nie ja chce tu. Ja sobie juz pozyje w tej Polsce bez ich laski. Moze jeszcze cos nawet wymysle. Nie wiem co ale nie wiadomo co dalej. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja juz POWOLI spadam z tego forum moze i na zawsze - gdzie indziej ide pisac o rencie , a moze to juz niepotrzebne w ogole. takie cos.No ale ja chce - zeby znowu nie doszlo do takiej tragedii jak znikniete sie dowiem domy dziecka na Pomorzu. I wiecie ja chce rente, wyniesc sie stad, ze laski zniknietej z autem nikt mi nie wybaczy, Zielinskiej tez bo bomba atomowa. ja zjadlam 8 i co ja z tego mam. Ja sie mialam zastananowic nad soba i powiesic. No ale wiecie to mieli mi wytlumaczyc i Skarbka i Wawrzynca i ze kredytu nie mam. A tak zawsze wychodzilam na mieczaka. I po szkole GOETHE to jak ja sie wam mialam powiesic. Ja nie wiem. To juz bylo nierealne. Najwyzej zniknac. Taki jest Geothe i tyle. A to byl Goethe znikniety psychiatryk. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja juz stad ide CHYBA??? no za ta renta zeby znowu sie tyle osob nie powiesilo i tyle. No i co dalej ze mna, ale powiem wam po co ci wasi ksieza sie ucza to ja POJECIA NIE MAM. Ja tylko to o spowiedzi od nich i to tez wiecie przez OKULARY RZECZYWISTOSCI a po Herbercie to cala ta spowiedz ma jakis sens? No to macie krzyz rodowody na KK z 1 sakramentem. Bo to tam jeszcze jest sakrament bo to pomyslec musisz i tak dalej. A reszta? A to namaszczenie chorych to tez sie placi? Mengele miec to powinien. Ale daloby mu to cos? Swieze powietrze wam powie i jakas terapia pradowa. tak mysle. Takie rzeczy. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Tojeszcze raz-przyszlam tu zastanawoic sie co to jest polski KK wiecie. Ale mysle ze to jest taka schiza ze w zyciu jest najwazniejszy CELIBAT. I taka to jest schiza. Oraz malzenstwo. Ale jakie? JAKIE? Bo wiecie w sumie w tym zyciu to najwazniejszy w Polsce jest CHRZEST na POWOLANIE. Zeby miec co jesc. A tak? I dlatego ja sie im nie dalam. Za brak NORMALNEGO oplaconego chrztu. Dlatego zostal mi rodowod, uczylam sie , myslalam, ze stala praca bedzie dla mnie z ocen. A to wystarczylo mnie ochrzcic i zaplacic. Dlatego wiecie ja jestem taka rozgoryczona, rozczarowana Polska. Nic soba nie prezentujecie dla mnie. No to sa skomplikowane rzeczy. Ale nic. I wiecie np. taka Janina to ona - S. to ona cala madrosc miala z burdelu, ale powiedzialaby wasm, ze np. Janina Porazinska byla - taka pisarka - ze to dziecko brygidek, Janina jakas tam inna, ze do biblioteki mogla isc i tak zostala ta katechetka. A w sumie cala madrosc jej o zyciu to tez, ze miesiac byla kurwa w USA - tak zarobila najwiecej i zawsze miala i godziny i pieniadze, ale powiedzialaby wam, ze to matka byla prostytutka. Jej sie powiesila i tak KAZALI jej isc albo dom dziecka. Takie trudne zycie miala. Nastepnie wyszla za maz, urodzila dziecko, a tam nie wyszlo i wiecie tylko nie rozumiala, ze za Polske mozna ZGINAC tego nie rozumiala tak cenila ANIE SHIRLEY - w sumie ja. I tego ze ksieza katoliccy w zyciu by zycia za POLSKE nie oddali. I ta janina S. malo bo malo, ale jednak nie wiedziala kilku rzeczy np. jak cenne w Polsce jest imie ADOLF i tyle. I wszedzie. Docenila Janine a w druga strone? i ona stracila meza - na nia ADOLFA - kto wie - i rozwalila dzieci. No coz... ale ona jest GWIAZDA tu, ona ma racje. Ja do niczego nie doszlam. Naprawde. Smutne lecz prawdziwe :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Celibat jest najwzniejszy dla polskiego KK i POROD. No i mam taki niesmak- jak docenili te Janine?I tyle. Nie ich dziecko. Takie cos. Choc w sumie... bo wiecie nie krytykujcie ich znowu tak strasznie - sami ich stworzyliscie sobie. Ksiezy i tyle. No troche racji miala ta Janina - nic tylko kasa. Ale dziecko? Zrobilaby se z ksiedzem i juz by bylo. To zas z Adolfem i tyle z tego i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(