Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już niedługo...

Matka Polka w Łodzi

Polecane posty

Gość już niedługo...

jakie są wasze doświadczenia i opienie o porodach w MP w Łodzi?

Gość jkebkbjdjkaeh
zalezy gdzie trafisz. chyba na 2 jest niezle, a reszta tak sobie. o ile pamietam to ktos mi mowil, ze lazienki sa na korytarzu a na 2 masz w pokojach. upewnij sie jeszcze bo dobrze nie pamietam.

Hej ja rodziłam rok temu.Poród wspominam bardzo dobrze znieczulenie za darmo jest.Niestety po porodzie tak sobie.Już nie pamiętam na którym piętrze leżałam,ale pierwsza pielegniarka na która trafiłam była straszna.Miałam niestety pokój przy sali noworodków.Leżałam po porodzie na korytarzu ponad 2 godziny bo nie było nikogo kto by mnie mógł przewiesc na góre.Zabrali mi dziecko po porodzie.Dopiero na górze dostałam.Kibel miałam w pokoju. Ja poszłam na wywołanie porodu bo byłam 2 dni po terminie i lekarza miałam, który tam pracuje.Wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie.

Gość laura___
Też tam będę rodzić. Podobno nie ma problemu ze znieczuleniem i co najważniejsze jest pełne zaplecze specjalistyczne dla noworodków. Przynajmniej o maluszka będę spokojna, a opieka... no cóż opienie są raczej negatywne, ale przecież to tylko ze 3 dni.