Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajacaomalucha

Kiedy pzrestać czekać na dwie kreseczki i zacząć się leczyć? Gdzie się udać?

Polecane posty

Gość starajacaomalucha

Staramy się o dziecko już ponad rok, kolejne wizyty u ginekologa właściwie nic nie dają, każe czekać. A ja już nie chce czekać. Wiem, że czasem lepiej iść do prywatnych klinik zajmujacych się tylko staraniami o dziecko. Czy ktoraś z was korzystala z nich?

Gość Ten_sam_problem
Są specjalne placówki leczenia niepłodności. Czasem zwykły ginekolog nie wystarczy a tam masz różnych specjalistów. Sama nie korzystałam ale znajomi mowili ze duzo lepsza opieka niz typowo standardowe badania.

Gość Mała czarna kawka 22
A miałaś chociaż monitoring cyklu?? Mąż badanie nasienia?? To podstawa. Okresy masz regularne??

Gość brunette heart
ja tez polecam klinike leczenei nie plodnosci ci lekarze jednak bardziej maja wiedza ogólna w leczeniu nie taki ginekolog sama korzystam z takiej kliniki

Gość panna marianna
Zwroc uwage na to czy masz regularne cykle i owulacje. Ja mialam tez nieregularne okresy i staralam sie 5 lat. Podstawowe badania mialam okey, maz nie robil badan bo nie chcial a ja nie chcialam go zmuszac. Potem poszlam do innego gina i dal mi Magnez z B6 by wyrownac cykle. Zaciazylam po niecalym roku (teraz mam coreczke).

Gość inTime84
napisz skad jestes.bo wiesz,mnie tez przerazaly te koszty .wydawalo mi sie ze w klinice leczenia nieplodnosci to placi sie krocie.Ja leczylam sie w POLMED we wroclawiu i udalo mi sie po dwoch latach staran,i placilam 80 zl za wizyte. Zanim pojdziesz niech twoj maz zrobi badanie nasienia,bo pewnie to pierwsze co zleci ci lekarz

Gość ja dlugo nie moglam zajsc
bo bardzo chcialam az w koncu przestalam chciec miec dziecko! poprostu przez mysl mi przeszlo ze skoro nie moge mniec dziecka to sie pobawie, wykorzystam czas na cos innego.zaczelam prowadzic spokojne zycie , nawet mozna powiedziec ze takie lekkie...wieczorami popijalam winko z mezem , bralam kapiel relaksujaca,wychodzilismy do restauracji,pubów.olalam system.i nagle 2 kreseczki. w ciagu pol roku bo tyle trwala moja sielanka zaszlam w ciaze.

Gość brunette heart
tak ale nie zawsze pomaga wrzucenie na luz bo jesli ktos ma problem to musi sie leczyc autorko zrób podstawowe badania niech maz zrobi badania nasienia to najszybocje sie diagnozuje a jak bedze ok niech ci lekarz zrobi HSG, monitoring owulacji,badanie na wrogi sluz, bdania hormonalne,badania na przeciw ciala to podstawa

Zdecydowanie polecam najpierw zrobić kompleksowe badania i najlepiej wlaśnie w specjalistycznej klinice. Tam będą najlepiej wiedzieli jak rozwiązać twoj problem. Sama przechodziłam leczenie. Jestem z okolic Łodzi, więc najbliższą i zarazem taką, którą z całego serca mogę polecić jest klinika Gameta w Rzgowie. Świetni fachowcy. Dzięki nim i wytrwałości spodziewam się córeczki.