Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna od jakiegos czasu

boje sie, ze juz nigdy nikogo tak nie pokocham

Polecane posty

Zostawił mnie facet z dnia na dzien. w momęcie gdy ja go pokochałam g, byłam pewna jak nigdy do tej pory, że to ten jego uczucie sie wypaliło...z dnia na dzień

Gość gdjklg
Miałam to samo. Trwało ponad rok. Potem poznałam innego, który też mnie kopnął w tyłek ale po wielu latach

Gość luke can drive
Witam Ja od ponad roku jestem sam po 2,5 letnim związku...po prostu zostawiła mnie dla kogoś innego, powiedziała że chyba mnie już nie kocha, ja nie walczyłem o nią, pozwoliłem odejść bo przecież jak ktoś mówi że nie kocha to sprawa jest jasna.. Strasznie się teraz męczę z tą samotnością, nie rozumiem tego dlaczego przez ten okres jednego roku nikogo nie mogłem spotkać, a ktoś taki jak "ona"- typowa s...uka, pewnie już kilku obróciła..czasem tracę nadzieje że kogoś fajnego w swoim życiu spotkam :(

Gość gdjklg
fajnie zasysam

ja dopiero co zakonczyłam zwiazek ale jak was czytam to mi gorzej ...nie wyobrazam sobie ze bede musiała tak długo czekac na jakies szczescie o sle wogole sie doczekam. też nie walczyłam bo eks powiedział ze juz mnie nie kocha wiec co mogłam/mogę zrobić?nic i to jest najgorsze

Gość gryka88
lepiej jak nie pokochasz, bo po co ci kolejne rozczarowanie ;)? pokochaj samą siebie, a najlepiej na tym wyjdziesz :)