Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vieviór

Moja miażdżąca samokrytyka

Polecane posty

lola :) sama juz nie wiem ;) moze dlatego iz zawziecie broniłam dobrego imienia kobiet?:) widac to mocno nie pasuje nawet samym kobietom ;)

[zgłoś do usunięcia] materialna forumowa dziwka Bo coś w tym jest. Żródło dodatkowej ekscytacji koniecznie sobie pod ten nick strzel🖐️

No właśnie. Zgodnie z teorię względności Einsteina jeśli ktoś wsadzi Ci palec w d... to i ty masz palec w d... i on ma palec w d... Aktywny, czy pasywny nie ma tu żadnego znaczenia ;)

viviór niektórzy uznają to za szczyt podniecającej ekstazy ;) a ty tu tak pasywnie pesymistyczny :D

Wolno Ci :) Bawiłeś się mną było okay, innymi moim kosztem nie będziesz. I nie dyskutuję więcej z Tobą:)

"sram na ciebie rzadkim gównem" Podobno zgodnie z regulaminem kafeterii wszystko co piszemy na tym forum jest własnością intelektualna grupy O2. Pomyślcie tylko jak bardzo grupa O2 wzbogaca się intelektualnie dzięki takim wpisom :classic_cool:

Gość -freedom-
ile ci płacą kapusiu modki za donosy?

Gość -freedom-
sprzedaj ojca i matkę jeszcze

Tak, tak vieviór patrz na regulaminy. :O Nie doczytasz do końca, jak tematu nie będzie. Niechcący padło na Twój :( - bo się wpisałem :( Tak na marginesie niezłe uzbierałeś tu stadko. Biurwa v34 :) Ona chyba zaczyna i kończy pracę z Kafe

Gość -freedom-
kto chce niech szuka dowodów na koorestwo dark i very na: Redakcja Kafeterii