Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vieviór

Moja miażdżąca samokrytyka

Polecane posty

Nowy juz pisałam ze za kazdy wpis z uzyciem mojego nicka dostaje 30zeta na konto :classic_cool:🖐️

Gość -freedom-
popatrzcie tam, może znajdziecie swoje skasowane tematy jak ja nie cierpię takich gestapowskich gnid i szmat jak dark i lynn

Pod warunkiem że jest aktualne. {śpich} Ale spoko kalendarz Ciebie nie obowiązuje. Nie myślałaś czasem by zmienić nicka na V45 ?

konto?? zawsze mam to samo ;) jak dojde do ego pieknego wieku ;0 zrobiie to dla Ciebie :classic_cool: Dziś na drugą zmianę Nowy do Fabryki?

Gość -freedom-
Zastanawiam się skąd się bierze u sfrustrowanych Polaczków, wyborców PO taka straszna chęć donoszenia na innych, podsrywania, szkodzenia rodakom. Dla mnie taki donosiciel to najgorsza szmata ubecka i śmieć. Nienawidzę kolaborantów i szpicli. Ludzie, zastanówcie się, miejcie trochę godności. Yebać kapusiów: verę lynn i dark_ side, podłe ubeckie szmaty.

Gość Chip i Dayle
wyczuliśmy tutaj bakalie:) my lubimy bakalie, choc bardziej lubimy żołędzie;)

Gość Chip i Dayle
dziękujemy panie Zdzichu:)

Nie wygłupiaj się Vi, dobrze wiesz że w tym mieście nie ma już żadnych fabryk :D I jedyne co możesz zrobić dla mnie, to bądź sobą ) 🖐️ ..i przymykaj czasem oko :P

Nie myślcie, że się wami nie interesuję. Zaglądam tu regularnie -freedom- wypiertalay z mojego topa ze swoją z agitacją poltyczną. Ten topik jest jak rezerwat na Podlasiu. Pewne rzeczy są tu nie na miejscu

Nowy :) zapomniałam pełno tu trzyzmianowych magazynów i hipermarketów :classic_cool: Kazdy szanujący sie Łodziak ma uprawnienia na wózki widłowe :classic_cool:🖐️ Jak piszesz do mnie zawsze jestem sobą :classic_cool: zapytaj innych ;)

Zauważ, że dopóki miałeś jedynie problemy żołądkowe przymykałem oko. Umysłowych nie toleruję :classic_cool:

Polecony, zrób to co ja. Złaóż sobie topa i udawaj twardziela gdy ktoś Ci się na nim wypróżnia :classic_cool:

Gość Vieviór, dałeś się wkręcić
to jest podszywek a nie prawdziwy "polecony"

Gość Vieviór, dałeś się wkręcić
wywąchałam cie podszywie i teraz moge spokojnie iść wpieeerdalać wczorajszego klocka pana Zdzisia