Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna K

Jak sobie poradzić z rozstaniem?

Polecane posty

Gość kochamlato
Anka-skakanka "mój były był toksyczny z dnia na dzień sobie to uświadam z kim ja żyłam jak mną manipulował byle było na jego. A próbował ze mnie tą zła zrobić jestem wrażliwą osobą i on to wykorzystał . z radosnej , Uśmiechniętej, z poczuciem humoru stałam sie wrakiem człowieka przez związek z Nim" Jakbym czytała o sobie :( mój też odszedł, a ja zaczynam powoli uczyć się być znów sobą. Czasami bywa ciężko, za nim nie tęsknię, ale jednak nie ukrywajmy,że bliskości i czułości z drugim człowiekiem chciałby każdy. Wierzę, że jeszcze spotkam kogoś kto mi wynagrodzi te wszystkie lata. Głowa do góry wszyscy zdołowani, po burzy zawsze wychodzi słońce :)

Gość Anka- skakanka
Milczy jak zaklęty :) ale wiesz widze też dobre strony tego 1 - nie marnuje mojego czasu 2- dał szanse mi kogoś pokochać 3- dał szanse komuś pokochać mnie . damy rade . Ja też jestem z dzieckiem

Gość takajedna K
albo następna ulewa...

Gość Anka- skakanka
Kochamlato to jesteśmy charakterem podobne . ja byłam tak zmanipulowana że stałam sie taka jak on :( naszczęście nie z wszystkim :)przeszkadzało mu to że, pomagałam innym super nie ? :) takajedna trzeba być dobrej myśli :)

Gość QewaQ
ja się rozstałam z facetem ponad 4 miesiące temu a najgorsze, że ja próbowałam to jeszcze ratować a on sobie znalazł 17 letnią lalunię i udaje, że jest szczęśliwy:-), teraz wiem, że dobrze się stało, bo nie był mnie wart i ci, których wy spotkałyście na swojej drodze też nie byli dla was więc głowa do góry, nie warto się przejmować facetami bo oni nie przejmują się nami i szkoda życia na smutki i żale

Kiedy " pozwalamy " sobą manipulować, wychodzi na to, że to w nas coś jest "niedopracowanego" w nas są jakieś "luki" o których nie mamy pojęcia a wtedy manipulant i toksyk lub psychopata wykorzysta TO dla siebie z wielką przyjemnością. Wiedząc o tym,trzeba koniecznie przyjrzeć się sobie i ZAPEŁNIĆ owe luki i braki w sobie. Najlepszym "sposobem" jest ❤️pokochanie siebie❤️,oczywiście nie wymagając od siebie że tylko wtedy to będzie możliwe,kiedy będziemy idealni,pokochać siebie to pokochać siebie z własnymi błędami,który każdy człowiek na tej ziemi popełnia i będzie popełniał.

Gość Anka- skakanka
Siódemko dokładnie masz racje :) a u mnie następny dzień ciszy minął :)

Gość takajedna K
takie odliczanie jak przy rzucaniu palenia.. 3 dzień nie palę ;) A facet nawet przez chwilę o nas nie pomyślał tylko świetnie się bawi. A Ty czemu się rozstałaś ze swoim?

Gość Anka- skakanka
Chcesz sie pośmiać :D ok zostawił mnie z powodu stanu licznika w samochodzie :D

Gość takajedna K
stan licznika w samochodzie???? Opowiedz o tym

Gość Anka- skakanka
No więc mieliśmy wspólny samochód. On był na wyjeździe w pracy. I ja jestem dość pomocna zawoziłam rodziców do lekarza dziecko , ze sobą też jeździłam zakupy. A że mam do miasta 10 km to troche sie nakulało i mu nie pasowało że woziłam rodziców do lekarzy cyt" taksówke sobie znaleźli" i zostawił nas

Gość Anka- skakanka
Hej. Były sie wczoraj do mnie odezwał że chciałby porozmaiwać i mówi do mnie że powinnam sie zmienić wtedy wróci ale pyt z czym skoro to on wyzywał ubliżał i głupoty wymyśłał . A może zmienić sie i nikomu nie pomagać . W żadnym wypadku lubie pomagać jak jestem w stanie pomóc to pomoge. Ja mu powiedziałam że on też musi sie zmienić to zaraz zaczął swoje jazdy że nie chce że, ma to gdzies. W spr alimentów byliśmy ugadani tak teraz stwierdził że, nie , jakiś rozchwiany emocjonalne jest. Zaczął mi grozić masakra z kim ja byłam .

Gość takajedna K
To ładny powód sobie znalazł.. Mój eks się nie odzywa i wiem, że się nie odezwie. Ja nie mogę spać. Jak na chwilę zasnęłam to obudziłam się z takim lękiem chwytającym za gardło. Tak bardzo się boję samotności...

Gość Anka- skakanka
no widzisz . Ale coz . Zrozumialam jakim jest zepsutym człowiekiem .

Gość Adio
Nie przejmujcie się tymi palantami. ja widziałem osobe z która "byłem" jak jechała aitem i powiem wam szczrze że powoli cieszę sie że ona odeszła przeanalizowałem wszytsko i wiecej złego w tym było niz dobrego. Czasem sobie mysle że szkoda ale takiej osoby nie szkoda co dawała dupe mnie i niby drugiemu bo dowiedziałem sie ze z tamtym cały czas była....

Gość takajedna K
napisał smsa koło południa. Nie odpisałam. Jest mi ciężko ale analizując te wszystkie lata wiem, że nie byłoby lepiej a coraz gorzej między nami

Gość Anka- skakanka
Takajedna a co ci napisał ? u nas to samo napisał mi smsa ale mu odpisałam że zaczynam swoje życie

Gość Adio
A ja nie dostałem zadnego smsa i ciesze sie że nie pisze znajomi mi mowia ze napisze a ja mam cicha nadzieje ze nie napisze.. poprostu zaczynam zycie pomalu od nowa chociaz mam juz 30 lat ale dla takiej osoby straciłem tyle lat i tego zaluje i mam nadzieje ze spotkam kogos warościowego a nie taka zakłamana i fałszywa osobe..

Gość Anka- skakanka
Adio u mnie też to było tylko on mnie kłamał z wszystkim jak leciało wychodzi po czasie ile nakłamał . Był cały czs nie szczery nie zdziwie sie jak z tym jak mówił że kocha też była ściema