Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa;/

Moja tesciowa ma na mnie focha...

Polecane posty

Gość apropossss
a ty wróżka jaka, czy co???

Gość apropossss
do "Nie zwracaj uwagi" po raz trzeci proszę cię - zapisz się na wizytę jak najszybciej

Gość kmnbvctyuuu
topik nie dotyczy spraw finansowych??? przecież wszystko się z tym wiąże, a niezadowolenie teściów nie wynika z niczego innego dlaczego autorka nie chce sie przyznać ile mąż zarabia?

21 lat i kokosy? jako kto moze pracowac? oczywiscie ze tesciowa sie wscieka o kase gowniarze wzieli sie za dzieci i nie umieja sami zyc. budowa domu? chyba mowisz o klockach lego dziecko drogie :o

Gość lotem pelikana
Agniecha a kasę z Eurobiznesu składają:D;)

smiechu warte, ile autorka ma lat?18? jej jezyk swiadczy o tym ze naprawde jest na poziomie nastolaty a nie mlodej kobiety mnie wcale nie dziwi ze tesciowa ma dosyc. ja bym z taka nastolata 2 dni nie wytrzymala

Gość kolokorona
ja mieszkam z mezem i moja mama jest dobrze do niczego sie nie wtraca . A tesciowa jak narazie super babka ale za zadne skarby bym nie chciala z nia mieszkac bo wiadomo jak to jest nie rozumiem takich par ktore sie decyduja na takie cos

Gość kmnbvctyuuu
kto to w ogóle jest ta Nie zwracaj uwagi - po wypocinach zaczynam podejrzewać, że to sama autorka we własnej osobie

Gość Nie zwracaj uwagi
Ja nie musze,bo ja juz w zyciu osiagnelam to co chcialam a teraz pomagam dziecku zeby nie musialo tyrac na mieszkanie czy samochod tak jak to czeka ciebie. Czas sie pogodzic z faktami,chyba ze zyjesz w wyimaginowanym swoim swiatku. Z faktami sie nie dyskutuje,uczepilas sie jak rzep psiego ogona autorki zeby tylko jakiegos paszkwila wyszukac,ale powtarzam ci ja,jestes zaslepiona zazdroscia a w zwiaku z tym to i pusta panna jestes bez honoru i ambicji.

Gość synowa;/
dziekuje milym odpowiedziom...

Gość synowa;/
a jak was interesuje zarabia ponat 3 tys miesiecznie...

Gość synowa;/
ale z tego dla nas zostaje 500 zł bo ma jeszcze trójkę innych dzieci i opłaca alimenty także wesoło nie jest a cegły drogie:(

Gość synowa;/
i tyle nam wystaecza a jak miesiac w miesiac sie cos odłozy to i na dom sie zbiera.

Gość synowa;/
podszyw z tym 500 zostaje... spadaj.

Wow ponad 3 tys miesięcznie?? :D Powiedz gdzie pracuje, to powiem siostrze! Ona szuka tak super płatnej pracy w młodym wieku!!

Gość kmnbvctyuuu
fiu fiu!!! zarabia "ponat" 3 tys? toż to prawdziwe kokosy - na wszystko starczy i jeszcze zostanie - ręce opadają

Gość onawi
dziecko,powinnas byc wdzieczna ze mieszkasz za friko,darmowe zarcie o oplaty sie nie martwisz i jeszcze narzekasz ze tesciowam ma focha???troszke wdziecznosci,usmiechu na twarzy i nie musisz u nie sprzatac po prostu wykarz sie ze bedziesz w zyciu dobra gospodynia,trzymaj porzadek u was,dbaj o meza i wtedy tesciowa spojrzy laskawszym okiem na ciebie,siedzac na komputerze calymi dniami niczym sie nie wykazujesz......

Gość apropossss
10/10!!!

Gość synowa;/
to powiedz siostrze zeby zrobiła kursy na operatora ładowarki i niech zapie***la i tiry na kopalni ładuje, ale tam spódniczki nie załozy!

Gość kotek00701
dziecko a potrafisz gotowac??prac, prasowac?? czy tylko bzykac sie??bo nawet zabazpieczyc sie nie potrafilas

Gość dfrrrgggbiedny
biedny chlopak raz zamoczyl wacxaka i teraz musi tyrac na kopalni zamiast sie uczyc, o to ma focha twoja tesciowa ze jej synowi mlodosc zmarnowala niewyzyta 16

Gość synowa;/
wow, wow wow, wow, wow, wow, owo, wow, wow, wow, owo,

Gość 2323423
co tak wyjesz? chcice masz?

Gość synowa;/
dobre z tym ze o to ma tego focha.... No to jak wyjasnij to ze te kursy zrobił wczesniej i taki był jego plan zeby tam własnie pracowal??

Gość graff iti
dfrrrgggbiedny biedny chlopak raz zamoczyl wacxaka i teraz musi tyrac na kopalni zamiast sie uczyc, o to ma focha twoja tesciowa ze jej synowi mlodosc zmarnowala niewyzyta 16 Jeśli juz to synek sam sobie tę młodośc zmarnował - jakby nie chciał, to by wacka nie włozył.

Gość synowa;/
podszyw spadaj! to nie pisałam te wow...