Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa;/

Moja tesciowa ma na mnie focha...

Polecane posty

Gość 48 latka
myśle synowa że dacie radę i tego wam życzę

aproopos Od kiedy wiek świadczy o zaradności ? To że sa młodzi nie znaczy że gorsi,ważne że kochaja dziecko,sa w trakcie budowy domu a autorka dalej sie kształci. Normalna rodzina jak dla mnie. Rozumiem gdyby nie chciała sie uczyć, zostawiała dziecko na głowie innym a sama by imprezowała to mogłabyś ją szykanować !

Gość apropossss
po świecie będą jeździć - chyba dupą po nieheblowanej desce - i już widzę te ich wspaniałe perspektywy finansowe na przyszłość - prędzej on spieprzy do następnej małolaty

Gość 48 latka
jak budowaliśmy dom to ja nie pracowałam wychowywałam 2 dzieci a teraz dzieci na swoim a nas stać na podróże i na wszystko co chcemy:0

Gość synowa;/
Aproposs mi normalnie humor poprawiła... alee juz nie wie jak sie ma bronić:D

apropos skoro tak wszystko wiesz dlaczego nie zostaniesz jakims medium lub wróżką ? Przynajmniej pieniądze bys z tego miała. Hejterka z Ciebie i tyle

Gość Nie zwracaj uwagi
Sama bede niedlugo tesciowa ,wiec wiem co mowie,zyje sie dla dzieci i robi sie dla dzieci. Mam jedna corke i wiem ze bede dawac tyle kasy ile bede mogla,mieszkanie kupilismy juz dawno samochod kupilismy w kwietniu nowy,teraz sa w Chorwacji na wakacjach,a komu mam dawac jak nie dziecku?,stac mnie na to,tym bardziej ze widze ze sami sobie swietnie daja rade i nigdy o nic sami nie poprosili. Aproposss,to pusta dziewucha z przerostem zazdrosci,a to paskudna cecha ktora nigdy nie pozwoli jej na zycie na poziomie. Nie przejmuj sie autorko,jestes madra dziewczyna i wiesz czego chcesz,a to wazne w zyciu rodzinnym. Bedziecie podrozowac po swiecie,moze nie teraz ale z cala pewnoscia za kilka lat,macie na to czas bo jestescie mlodzi ,w wieku 20 lat bedziesz ustawiona i bedziesz sie smiala z takich durnych dziewuch ktorym w glowie tylko dupczenie i imprezowanie. Nawet niech sie nie wazy ta prostaczka z Toba rownac,bo musialaby sie na nowo urodzic zeby Ci dorownac.

Gość apropossss
podejrzewam, że do rachunków się teściowej nie dokładają - a to co on zarobi przeznaczają na swoje potrzeby napisz droga autorko - jak u was wyglądają sprawy finansowe - czyżby 21-letni chłopak zarobił na ciebie, dziecko, połowę opłat za dom teściów i jeszcze na budowę drugiego domu odłożył?

Gość Nie zwracaj uwagi
No wlasnie! Lecz sie tylko stan przed lustem i powtarzaj sobie to czesto a moze cos ci to pomoze? Bo poki co jestes zaslepiona zazdroscia az po oczach bije. Co cie to obchodzi skadi ile kasy maja? Wazne ze wczesniej czy pozniej beda na swoim i beda myslec o innych przyjemnosciach.

Gość synowa;/
pewnie jeszcze ci swoje sprawy finansowe bede przedstawiać. A swoja droga czego sie jeszcze uczepisz?? wszystko pokolei wyciagasz i bez rezultatu :D haha!

Gość kmnbvctyuuu
po co zakładałaś topik? żeby na złość nic na nim nie napisać? właśnie widać jak z ciebie "dorosła i inteligentna postać"

Gość apropossss
gówniarstwo na utrzymaniu teściowej - do książek gnojki, a nie dzieci robić!!!

Gość lotem pelikana
masakra mieszkać wspólnie,wyprowadx się ciekawa czy ty byś się nie fochała jakby obca baba po twoim domu łaziła?

Gość synowa;/
aproposss daj sobie juz spokój, i nie masz prawa mnie wyzywać!

Gość lotem pelikana
ta apropos ma rację trzeba było wykształcić się ,dom postawić a potem rozmnażać a nie od dupy strony

Gość kmnbvctyuuu
a czego niby ta cała apropossssssssssss ma zazdrościć autorce? tego, ze dziewczyna siedzi z dzieckiem przy cycku u obcej baby? no żenada!!!

Zgadzam sie z apropos. 16a wpadła, mąż na nią robi a uważa sie za wielka panią. Nie neguje 'synowa :/' tylko przystopuj trochę, bo żal mi sie Ciebie robi. Ale młodziutka jesteś to jeszcze nabierzesz pokory.

Gość synowa;/
wow! panie sie rozpedzają. Ale ja sie nie przejmuje waszymi opiniami na ten temat bo załozyłam całkiem inny.. no co mi jeszcze dokopiecie?? bo bym sie posmiała:D

Gość synowa;/
kazdy taki mądry i bez zadnych błedów zyciowych?? NIE WIEZE!

Gość lotem pelikana
ale po co ci dokopywać jak ty swoim intelektem jesteś już dokopana:)

Synowa przypisać mi moja była koleżankę. Wpadła z facetem, bo nawet gumki nie umieli odpowiednio użyć, od kiedy urodziła to zachowuje sie jakby wszystkie rozumu swiata pozjadala. Usłyszałam kiedyś nawet, ze jest krok przede mną, bo w wieku 22 lat ma już dziecko, a ja nie :D Cyrk :-)

Gość apropossss
no cóż nie dość, ze prawda boli, to jeszcze słoma z kapci wychodzi przecież my dobrze wiemy, że jesteście na utrzymaniu jego rodziców - chcesz grać wielka panią? - na to jest potrzebna klasa i kasa

'Nie wieRZe' przyłożyć sie do nauki!! Oczywiście koleżanka tez na utrzymaniu rodziców a jak pani sie zachowywała ;-)

Gość synowa;/
jasne na utrzymaniu rodziców ,chciałabym ale tak nie jest, wtedy to by sie zyłoooo

Gość lotem pelikana
i tak jak kasy masz szansę się dorobić -czego ci życzę to klasy już niestety nie złapiesz :)

Gość lotem pelikana
a teraz weź banana i poćwicz nakładanie kondoma bo za parę miesięcy przyleziesz tu z płaczem,że brzuch ci rośnie

Gość synowa;/
normalne ze teraz i do literówki sie przyczepicie, masakra przyszły mbnie zjezdzic tylko...

Gość Nie zwracaj uwagi
Topic tyczy sie innego tematu anizeli sprawy finansowe autorki. Co to kogo obchodzi skad i ile maja?,maja i juz! Jakby nie bylo ich stac to nie braliby sie za budowe.a liczy sie efekt koncowy,dom beda mieli wczesniej czy pozniejale beda mieli z czego byc dumni. A ty aproposs,nie sil sie na kontratak bo w niczym ci to nie pomoze,i tak bedziesz z reka w nockiku i tak. Dobrze wiesz ze nie masz zadnych szans na osiagniecie w zyciu wyzszych celow wiec gorycz i zazdrosc no i wscibstwo toba kieruja. A pieniadze skad maja,a to tesciowa doklada a to inne zarzuty bezpodstawne na dodatek,przemawiaja ze chcesz za wszelka cene wylalezc cos negatywnego bo nie mozesz soe pogodzic z tym ze komus sie zycie uklada a tobie nie,no niestety tak to w zyciu bywa ze nie kazdy ma tyle szczescia zeby miec kochajaca sie rodzine i na dodatek nie marwiac sie o finanse. Daj sobie juz spokoj z tym wylewaniem jadu i nie ponizaj sie jeszcze bardziej.